Daha fazla
Erkenden adam akıllı bir teknoloji kullanmak elbette en güzel duygulardandır fakat erkenden demo ve bozuk olan bir oyunu oynamak hiç zevkli olmayacaktır.Ben zaten RTX 2060 kullanıcısıyım ben öneriyorum arkadaşa başka bir seçim sunuyorum konuyu güzelce okuyalım lütfen yani RTX'i sadece videolarda görüp boş konuşmuyorum 1660 Ti, RTX 2060 ve 2060S kartlarında denedim ve kullanıyorum zaten. İleride bu kartta eskiyecek performansı az kalacak olaya o açıdan bakarsak. Ama erkenden kullanmak o tadı başlarda tatmak en güzel duygulardan biri değil mi? Ayrıca çok abartıyorsunuz kötü diyerek bence gayet performanslı çalışıyor böyle bir teknolojinin günümüzde olması bile başlı başına bir olay zaten. Ayrıca neden bu kadar uzadı anlamıyorum sonuçta arkadaşa "ALMA" demişim gibi konuşuyorsunuz ben kendim performans istersen al iyi seçim dedim.
Gayet performanslıdan kastığınız umarım ki BFV değildir. NVIDIA şu an RTX'i optimize edemediği için sağlam oranlarda downgrade yöntemine başvuruyor, yoksa RTX'in optimize çalıştığı yok. Görüntü kalitesini veya oyun detaylarını yok etmek optimizasyon sayılmıyor.