RX 5700XT Gaming X Performans

HRNY

Centipat
Merhaba,
Cihaz Witcher 3'de ultra ayarlarda FPS sınırsız ayarlamama rağmen 60FPS üzerine çıkmıyor. Monitörüm de 60Hz ancak test amaçlı maksimum ne kadar FPS aldığını görmek istiyorum.

Ultra'da 60 FPS alırken %50 kullanımlarda falan oluyor ekran kartı, fan 990 RPM sıcaklık 40-43 derece oluyor.

Merhaba,
Cihaz Witcher 3'de ultra ayarlarda FPS sınırsız ayarlamama rağmen 60FPS üzerine çıkmıyor. Monitörüm de 60Hz ancak test amaçlı maksimum ne kadar FPS aldığını görmek istiyorum.

Ultra'da 60 FPS alırken %50 kullanımlarda falan oluyor ekran kartı, fan 990 RPM sıcaklık 40-43 derece oluyor.
witcher3.exe' yi sağ tıklayın. Özellikler deyin ve uyumluluk ayarlarına girin. Tam ekran iyileştirmelerini devre dışı bırak seçeneğini tikleyin. Ayrıca oyun için ayarlarda ve Radeon ayarlarında v-sync ayarının kapalı olduğundan emin olun.

FPS sınırı monitörün Hz hızıyla alakalı. FPS sınırı kapatırsanız sisteminize desteği olmaz.
ancak test amaçlı maksimum ne kadar FPS aldığını görmek istiyorum.
witcher3.exe' yi sağ tıklayın. Özellikler deyin ve uyumluluk ayarlarına girin. Tam ekran iyileştirmelerini devre dışı bırak seçeneğini tikleyin. Ayrıca oyun için ayarlarda ve Radeon ayarlarında v-sync ayarının kapalı olduğundan emin olun.
Monitörde FreeSync olmadığı için ayar zaten kapalı, farklı bir şeyden mi bahsediyorsunuz v-sync derken?
%50 performans olmaması gerekli, driver sürümünüz güncel mi?
Güncel

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı