Arkadaşlar sistemim aniden donuyor ses gidiyor ve donmuş görüntü ekranda kalıyor, ben kasadaki tuştan reset atana kadar düzelmiyor, reset atınca boot edilebilecek aygıt bulunmadı diyor mecburen biosa giriyorum, biostan SSD' yi seçmeyip tekrar seçiyorum kaydet çık diyorum düzeliyor, sistem hiç stabil değil sizce neden kaynaklanıyor olabilir?(Ram testi,ssd testi vs. hepsini denedim.)
15 Mayıs'ta XFX RX 5700 XT Thic III model ekran kartı yanında Cougar STX 700 güç kaynağı aldım (eskisi 500 Watt olduğu için yetmeyeceğini düşündüm). Ekran kartım sorunlu geldiği için anında iade ettim ancak satın aldığim yer servise yollamadan iade almadığı için 3 hafta sürdü. Bu sefer servis...
15 Mayıs'ta XFX RX 5700 XT Thic III model ekran kartı yanında Cougar STX 700 güç kaynağı aldım (eskisi 500 Watt olduğu için yetmeyeceğini düşündüm). Ekran kartım sorunlu geldiği için anında iade ettim ancak satın aldığim yer servise yollamadan iade almadığı için 3 hafta sürdü. Bu sefer servis...
Maalesef her 650W sökmüyor. İşte kullanıcılar muzdarip PSU değişimine gidiyor. 5700XT için en ideali 750W hem de kalite katmanı tier sınıfı A ya da B sınıfı bir PSU.
Maalesef her 650W sökmüyor. İşte kullanıcılar muzdarip PSU değişimine gidiyor. 5700XT için en ideali 750W hem de kalite katmanı tier sınıfı A ya da B sınıfı bir PSU.
225-250W TDP olanlarına genelde High Power performance GD 750W önerip geçiyoruz ama bu 285W en üst versiyon. Ben kafam rahat olsun uzun süre diye şunun altında almazdım.
Satıcıyı tanımam temiz garantili diye örnek olarak gösteriyorum. Sıfır pahalıdır 1000-1100tl civarı.
Güç Kaynağı ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'da
www.sahibinden.com
Yeni minimum denilen ise bu tablo. Tabi kaliteli kasa yanında gelen gibi değil. Tier katman A ya da B olacak.
Güç kaynağınız 750W ve en az iki tane ayrı 6+2 pin olması gerekiyor minimum olarak. Kartı Undervoltla, güç seçenekleri PCI-E güç sınırlamasını kaldır ve yüksek performansa al.