- Makaleler
- 1
Daha fazla
Merhaba iyi Sosyaller, dün sisteme yeni islemci aldim ve kule tipi sogutucu. Bunlari guzel bir sekilde montajladim. Sistemi toparladim ekran kartini taktim sonrasinda sistemi açtım. Masaustune geldikten sonra oylesine test etmek icin CS2 girdim ve oyuna girdikten sonra ekran kapandi ama sistem calisiyordu. Sonra sistemi tekrar açtım ve actigimda ekran kartini gormedigini fark ettim. DDU ile silip surucuyu tekrar kurdum sonrasinda ayni hatayi aldim ve kasayi soktum soktugumde ekran kartının ekstra guc kablosunun 1 tanesini tam sokamadigimi fark ettim tekrardan saglam bir şekilde taktim ve hata almadan CS2 oynadim. Bugün ise normal bir şekilde YouTube'da takilirken bir anda ekran gitti ve sistemi birkac kez daha acmaya calistigimda ekran gelmedi, en sonunda geldi. Ama bu sefer ekran kartini goruyordu AMD'nin ayarlarina girecekken ekran yine gitti. Daha sistemi acmayi denemedim. Sorun sizce nedir?
Sistemim:
Sapphire RX 5700XT Nitro+
16x2 DDR4 G.Skill RAM.
i5 13400F.
B760M HDV M.2 D4 anakart.
PSU Xigmatek 750W Vector s (2014 uretimi PSU) yanlış hatirlamiyorsam tam moduler.
Sistemim:
Sapphire RX 5700XT Nitro+
16x2 DDR4 G.Skill RAM.
i5 13400F.
B760M HDV M.2 D4 anakart.
PSU Xigmatek 750W Vector s (2014 uretimi PSU) yanlış hatirlamiyorsam tam moduler.
Son düzenleyen: Moderatör: