RX 5700XT Nitro+ sistem toplama

Bütçe
6000-7000

emirhaninanfak55

Centipat
Yer
ѕσυтн кσяєα
Son düzenleme:
Doğru dediniz. Bunlardan haberim yoktu iyi oldu.😁😁😁 Yinede toplarsak nasıl bir sistem çıkar? Ryzen işlemci ve AMD ekran kartı tercih ediyorum.
İlkinin PSU ve SSD'sini kesinlikle değiştirmen lazım. Kasa konusunda arada kaldım. Aşağı yukarı öyle bir sistem çıkar:) Ben de Fusion 360 öğreniyorum, merak ettim tasarım işlerini. Küçükten başladım tatilde.

Bende küçüklüğümde başladım resim çizmeye. Arabalara merakım vardı. Bende bilgisayara yansıtayım dedim. Tasarladığım arabaları dijital ortamda çizmeye çalışacağım. Bir de oyun 😁😁. Bilgisayar konusunda SSD'yi ne almam lazım?
Hocam bu bütçede M2 SSD alınır. Adata SX8200, Samsung 970 serisi, Adata SX6000, Corsair MP510, Toshiba OCZ (Toshiba SSD önermiyorum ben, sağlık sorunları oluyor.) alınabilir, benim aklıma gelmeyen çok model vardır.

2-3 ay önceden şimdiden bir şey toplayıp o gün gelince ağzınızı açıp anca bakabilirsiniz. Fiyatlar aşırı yükseliyor. Aralık ayında topladığım sistem şuan toplamaya kalktığımda fazladan +1500 TL geliyor. Bence almadan 1-2 hafta önce liste çıkarmak daha mantıklı.

Hocam bu bütçede M.2 SSD alınır. Adata SX8200, Samsung 970 serisi, Adata SX6000, Corsair MP510, Toshiba OCZ (Toshiba SSD önermiyorum ben, sağlık sorunları oluyor.) alınabilir, benim aklıma gelmeyen çok model vardır.

İlk sistemi SSD ve PSU değiştirip alabilirim o zaman.
2-3 ay önceden şimdiden bir şey toplayıp o gün gelince ağzınızı açıp anca bakabilirsiniz. Fiyatlar aşırı yükseliyor. Aralık ayında topladığım sistem şu an toplamaya kalktığımda fazladan +1500 TL geliyor. Bence almadan 1-2 hafta önce liste çıkarmak daha mantıklı.

Katılıyorum. Bende araştırmaya başladım. Gönlüm Ryzen 5 3600 - RX5700 XT Nitro+

2-3 ay önceden şimdiden bir şey toplayıp o gün gelince ağzınızı açıp anca bakabilirsiniz. Fiyatlar aşırı yükseliyor. Aralık ayında topladığım sistem şu an toplamaya kalktığımda fazladan +1500 TL geliyor. Bence almadan 1-2 hafta önce liste çıkarmak daha mantıklı.

Fiyattan yana sıkıntım yok. Abim yurt dışında olduğu için haziran ayında abimde yardım edecek. Belirli bir fiyat aralağında tabii. 😁 😃

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı