atakanata616161
Centipat
Daha fazla
Donanımlarınız düzgün takılı değil mi? Kartı yeni almadınız yani? Takarken falan M.2 yuvasını oynatmışsınızdır belki. Fakat sürücü kurulum sonrası yaptıysa format atın deneyin.
Kartı alırken test ettirdiniz mi?Sistemi bizzat ben topladım ekran kartı hariç her şey sıfır.
Kartı alırken test ettirdiniz mi?
Hotspot mu yoksa düz sıcaklık mı?Evet. Furmak ta 70 dereceyi geçiyor.
Ne fark eder ki? Furmarkta hem normal sıcaklık olarak hem de hotspot olarak 70 derece gayet iyi bir değer. Zaten 5700XT ısınan bir model, 70 derece hotspotta çalışması imkansız gibi bir şey.Hotspot mu yoksa düz sıcaklık mı?
Masaüstüne erişiminiz varsa minidump dosyası paylaşırsanız yardımcı olunur.AMD Driver'ini kurduktan sonra bilgisayarımı yeniden başlattım, sonra mavi ekran verip yeniden başlamaya başladı. Yardımcı olursanız sevinirim. RX 5700XT Sapphire, R5 5500, A520 m a Pro.
Hocam normal sıcaklık 70 ise Hotspot, termal pad gibi sorunlar varsa 100 derecelere bile çıkabiliyor. Fakat evet farklı bir konuyla karıştırdım. Yine de teyit önemliNe fark eder ki? Furmarkta hem normal sıcaklık olarak hem de hotspot olarak 70 derece gayet iyi bir değer.
Masaüstüne erişiminiz varsa minidump dosyası paylaşırsanız yardımcı olunur.
O zaman takarken bir şey oldu. Veya yazılımsal bir sorun. önce SSD'nin takılışını tekrar gözden geçirmenizi, daha sonra da BIOS ayarlarını kontrol etmenizi öneririm. Ayrıca LeFyn hocamın dediği gibi minidump dosyalarını atarsanız daha detaylı bilgilere ulaşılabilir.Evet. Furmak ta 70 dereceyi geçiyor.
5700XT'nin hotspotu çok kolay bir şekilde 100 derece üstüne çıkabiliyor. 70-75 derece bir kartın hotspotunun 80-85 belki 90 derece olmasını beklersiniz ama 5700XT istisna bir model.Hocam normal sıcaklık 70 ise Hotspot, termal pad gibi sorunlar varsa 100 derecelere bile çıkabiliyor. Fakat evet farklı bir konuyla karıştırdım. Yine de teyit önemli
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.