RX 5700XT Sistem Tavsiyesi

safakgoksen

Decapat
Yer
Gaziantep
Sistemimde bu ürünleri kullanmaya karar verdim son olarak size danışmak istedim. Önerilerinize açığım teşekkürler

Ryzen 5 3600x veya 3600
Gigabyte X570 Aorus Elite
Corsair Vengeance RGB Pro 16 GB (2x8) RGB 3600 MHz CL18
MSI Radeon RX 5700 XT
970 Evo 250GB SSD M.2 3400-1500MB/s
Barracuda 2TB 256MB 7200RPM HDD
MSI Optix MAG272C 27" 165Hz 1ms (bütçeye ekran dahil değildir)
Hydro G Pro serisi 850W 80+ GOLD
Deep Cool Matrexx70 RGB

AMD ekran kartlarında driver sorunu var, almadan önce tekrar düşünmeni tavsiye ederim.

AMD ekran kartlarında Driver sorunu var, almadan önce tekrar düşünmeni tavsiye ederim.

3.nesil işlemci kullanacaksa AMD alması daha doğru olur. RTX GPU ile 3.nesil CPU birlikte kullanınca sorunlar var bu aralar ilerde düzeltirler ama bu durumda AMD daha iyi gibi.

Ekranı MSI değil de ViewSonic ve AOC yönelirsen daha iyi olur MSI mönitor işinde biraz yeni.

Forumlarda, Reddit'te hala sorun yaşayanlar var. Ha arkadaş 3.5K'yı şans olarak oynamak istiyorsa bilemem.

Şehrindeki bir tekno marketten biraz daha pahalıya alır, sorun olursa iade eder veya yenisini alır. AMD'nin herkes driverlarından şikayetçiydi ki en stabil verisyonunu kurarsa sorun kalkar. Ben de NVIDIA almasını daha uygun buluyorum ama dediğim gibi 3.nesil Ryzen ile RTX GPU'ları arasında sorunlar var sistemi geniş zaman diliminde alacaksa belki o zaman sorunu çözerler.

Vardı, şuan alan herkes memnun ekran kartından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…