RX 5700XT sistemde AC Origins İskenderiye'de performans düşüyor

İşletim sistemi
Windows 11

Furkan1071

Hectopat
Daha fazla  
RAM
16GB DDR4 3200MHZ CL16
SSD veya HDD modeli
Hikvision G4000 512GB SSD
Ekran kartı
XFX RX 5700XT DD
Anakart
Gigabyte B450M S2H
İşlemci
Ryzen 5 5500 (4.5ghz 1.3v OC)
Merhaba, RX 5700XT + 16GB 3200MHz RAM + Ryzen 5 5500 ile bu oyunu oynuyorum. Şu ana kadar Siva ve İskenderiye'de bulundum. Bunun dışında bazı köyler vs. İskenderiye dışında herhangi bir sorunla karşılaşmadım ancak İskenderiye sınırlarına geldiğim anda FPS 20-30 arası oluyor. Bunu çözmek için en düşük ayarlara çektim, çözünürlük ölçeğini %40'a indirdim, sorun çözülmedi. Normalde maksimum ayarlarda oynuyorum, 80 FPS üstü alıyorum. Tüm sürücülerim güncel. Neden olabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun problemli. RTX 4050 Mobile ile benim de FPS 50 60 oluyordu 130-140 bandından. Optimizasyonu en berbat oyunlardan birisi, Odyssey ile beraber. Ubisoft 60 FPS çıkardığı için portu iyi yapamamış.

Oyun problemli. RTX 4050 Mobile ile benim de FPS 50 60 oluyordu 130-140 bandından. Optimizasyonu en berbat oyunlardan birisi, Odyssey ile beraber. Ubisoft 60 FPS çıkardığı için portu iyi yapamamış.
Odyssey en az 3 kez bitirmişimdir. Hiçbir yerde böyle bir sorunla karşılaşmamıştım. Üstelik RX570 4GB ile oynamıştım onu. Origins'te de aslında daha önce korsan sürüm oynamışlığım ve İskendireye'ye ulaşmışlığım var fakat onda da böyle olmamıştı. Steam'den satın alıp oynamaya karar verdiğimde bununla karşılaşmam şaşırtıcı oldu benim için.

Odyssey en az 3 kez bitirmişimdir. Hiçbir yerde böyle bir sorunla karşılaşmamıştım. Üstelik RX 570 4 GB ile oynamıştım onu. Origins'te de aslında daha önce korsan sürüm oynamışlığım ve iskendireye'ye ulaşmışlığım var fakat onda da böyle olmamıştı. Steam'den satın alıp oynamaya karar verdiğimde bununla karşılaşmam şaşırtıcı oldu benim için.

Dediğim gibi portu çok iyi değil sanırım, yabancı forumlarda PC portunun korkunç olduğu yazılmış, hele yeni nesil ekran kartlarında daha betermiş durum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı