RX 5700XT Siyah Ekran Sorunu

kafkef89

Hectopat
Kek günü
Arkadaşlar RX 5700 XT ekran kartımda oyun esnasında siyah ekran alıyorum. Siyah ekranı Detroit Become Human isimli oyunun daha açılış kısmında alıyorum. Sorum şu siyah ekran verince James Donkey bilgisayarın ayarlar kısmına gelip FreeSync kapatmak istiyorum ancak ayarlar kısmı açılmıyor nedeni ne olabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu konuya bakmanızda fayda var.

Arkadaşlar RX 5700 XT ekran kartımda oyun esnasında siyah ekran alıyorum. Siyah ekranı Detroit Become Human isimli oyunun daha açılış kısmında alıyorum. Sorum şu siyah ekran verince James Donkey bilgisayarın ayarlar kısmına gelip FreeSync kapatmak istiyorum ancak ayarlar kısmı açılmıyor nedeni ne olabilir?

AMD cleanup ile driverleri silip yeniden yükleyin. Sorun yazılımsal mı donanımsal mı anlarsınız.

Nedeni o kartı almak gibi bir hata yapmak. Umarım çözebilirsin.

Burada öğrenmek istediğim siyah ekranı aldıktan sonra monitörün ayarlarına giriyor olabilmem lazım değil mi ?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı