RX 5700 XT siyah ekran sorunu

uguratakan

Megapat
Yer
visor01 @ istikram.
Daha fazla  
Meslek
Mobil Uygulama Geliştirici
MSI RX 5700 XT Gaming X modelini kullanıyorum bu gün 1 saat arayla 2 kez ve dün 1 kez başıma geldi. Ekran bir anda siyahlaşıyor arka planda bilgisayar çalışmaya devam ediyor. Ses geliyor, sesim gidiyor sadece görüntüde sorun oluyor. Ekrana herhangi bir sinyal yok uyarısı mavi ekran vs. gelmiyor ama. Görüntü kablosunu çekip tekrar takınca düzeliyor ekran. 20.4.1 sürücüsünü ve Win10 Pro kullanıyorum daha önceki kartım Sapphire RX 570 Pulse ITX modelinde bir sorun yoktu sürücüyü de direkt indirip üstüne kurdum sistemim imzamda var ama yine de yazayım.
i5 9600K- mağlum kart- 2x8 GB ballistik 3000 MHz RAM- 700W FSP PSU.

Özel mesaj yok ki Technopat'ta. Bu hafta 4 tane 5700XT Pulse topladık sadece PSU olarak 600W High Power Gold seçen arkadaşta siyah ekran ve reset oldu(değiştirecek) diğer 3 PC'de sıfır sorun PSU High Power performance GD 750W çift besleme sürücü 20.8.2 ve RAM'ler Crucial Ballistix Black 3200MHz SSD Kingston A2000 anakart ASUS B450 TUF Pro işlemci 3600.

Bu konu hocam. PSU önerisi olarak yazmıştım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı