Bünyamin Ergin
Centipat
RX 570 hangi markanın ne özellikleri vardır hangisini tercih edersiniz?
Son düzenleyen: Moderatör:
RX560'da ben de yaşadım aynı sorunları.
Bir daha AMD ekran kartı alanı ...
İncehesap'da bu kart var 8 GB hem de. Nasıl sizce.![]()
Sapphire Pulse OC Radeon RX 580 8GD5 11265-05-20G 8GB GDDR5 256Bit DX12 - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Undervolt yapılmış RX 580'in sıcaklığı tek fanlı 1650S'den düşük olacaktır. Tek fan riskine girmeye hiç gerek yok. Doğru hava akışıyla buluşturulursa undervolt yapılmış RX 580 tadından yenmez. AMD kartların genel olarak sorunu bu zaten, voltajı düşürünce kart kendine geliyor. Konu sahibi arkadaş da RX 570 alırsa undervolt yapmasını kesinlikle öneriyorum.GTX 1650 Super alın. 1650S varken RX 580 alınmaz hem daha güçlü hem daha az ısınıyor hem daha az güç tüketiyor aynı fiyata.
Gigabyte modelini alabilirsiniz 1600TL'ye.
Ne alsın onun yerine?Moderatörler nerede? Açtığım konu hâlâ onaylanmadı. Sorunuzun cevabına gelecek olursak RX 570 almanızı önermem.
Şak diye onaylanmasını mı bekliyorsunuz? Moderatörler uyuyor onlar da insan.Moderatörler nerede? Açtığım konu hâlâ onaylanmadı. Sorunuzun cevabına gelecek olursak RX 570 almanızı önermem.
7 yıldır amd kullanıyorum driveri silip tekrar kurmak dışında hbAMD alma. Biz yaptık bi hata.
AMD bu yazılımsal sorunları düzeltene kadar bir daha almam.
Elbette hayır. Ama konuyu açalı 1 saat oldu.Şak diye onaylanmasını mı bekliyorsunuz? Moderatörler uyuyor onlar da insan.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.