RX 580 4 GB alınır mı?

lalo22

Hectopat
Daha fazla  
Sorum şu ki RX 580 almak istiyorum ancak 4 GB, 8 GB versiyonu ile arasında çok fazla fark olur mu? ETS 2, GTA 5, PES 21 tarzı oyunlarda tatmin eder mi arkadaşlar?

Gayet yeterli olacaktır. Fiyatı nedir?

Sorum şu ki RX 580 almak istiyorum ancak 4 GB, 8 GB versiyonu ile arasında çok fazla fark olur mu? ETS 2, GTA 5, PES 21 tarzı oyunlarda tatmin eder mi arkadaşlar?
Vram dan dolayı bir darboğaz yaşarsan olur yoksa olmaz. Bana sorarsan 8gb versiyon diyeceğimde fiyatları biliyorum. Ne buluyorsan al devrindeyiz.

Madencilik yapılan kartların hiçbiri alınmaz diye bir şey yok. Önemli olan ne kadar süre yapıldığı ve kartın ne kadar yorulduğu. Kart yüksek sıcaklıklarda çalışmadıysa isterse 1 sene madencilik yapılsın hiçbir zararı olmaz. Gidip kartın fanlarını kontrol ettikten ve gerekli testleri yaptıktan sonra içine siniyorsa madencilik yapılmış kart almanın hiçbir sakıncası yok.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı