Merhabalar. Bundan 3 hafta önce 2.el RX 580 8G NITRO+ aldım. Aldığım kişi bana 1 ay mining yapıldığını söyledi. Şu an kullanıyorum fakat gereksiz bir şekilde ısınma sorunu olmadığı halde fanlar bazen normal bazen de rahatsız edecek biçimce hızlı dönüyor. Bir anakartçı ile konuştum ve bana ayarların değiştirilmiş olabileceğini, mining işlerinde bu ayarlamaların normal olduğunu söyledi.
Bu kartın default ayarlarını yani fabrika çıkış ayarlarını tekrar nasıl entegre edebilirim ?
Resim ektedir.
Evet bu programla yükleyeceksiniz kullanım rehberi youtubede mevcut videolara bi göz atın.Verdiğim BIOS tan başka BIOS yüklemeyin görüntü alamayabilirsiniz.
Evet bu programla yükleyeceksiniz kullanım rehberi youtubede mevcut videolara bi göz atın.Verdiğim BIOS tan başka BIOS yüklemeyin görüntü alamayabilirsiniz.
Kusura bakmayın geç cevap veriyorum. Bu bağlantı sizin kartınızın BIOS dosyası RX580 SE versiyonu sadece Micron bellek kullanıyor.Flashlama işlemi hakkında bilginiz var mı?
Kusura bakmayın geç cevap veriyorum. Bu bağlantı sizin kartınızın BIOS dosyası RX580 SE versiyonu sadece Micron bellek kullanıyor.Flashlama işlemi hakkında bilginiz var mı?
İşlemi yaptınız mı sonucu burada bildirebilir misiniz?
Sisteminizde onboard grafik birimi varsa oradan görüntü alıp işlemi uygulayabilirsiniz.AMD kullanıyorsanız ve APU sistem değilse sisteminiz ki olmadığını tahmin ediyorum,anakrtınızda 2 adet PCI_e x16 slotu varsa oraya grafik birimi takarak deaktif olan karta BIOS flashlayabilirsiniz.