RX 580 Afterburner değerleri

cihan16

Kilopat
Bannerlord'u açtım. Daha menüdeyken alttaki değerlere ulaştı bu değerler normal midir? (Sıfıra inip tekrar çıkma sebebi kapatıp açtım sıfır olduğu zaman normal masaüstündeydim.). Ayrıca kart 1200 küsur MHz'de çalışıyor. Satisfactory ve Bannerlord oyunlarında birden 78-82 derece arasına çıkıp fan hızını %100'e kadar kademeli arttırıyor, arada kendi azaltıyor.

1624954432258.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Kullandığınız kasa modeli nedir? Eğer hava akışı kötü olan bir kasa kullanıyorsanız sistem parçaları ısınacaktır. Ayrıca ekran kartına undervolt yaparak stabil bir undervolt ayarı ile ortalama olarak 10-15 derecelik düşüş elde edebilirsiniz FPS kaybı olmadan.

Kullandığınız kasa modeli nedir? Eğer hava akışı kötü olan bir kasa kullanıyorsanız sistem parçaları ısınacaktır. Ayrıca ekran kartına undervolt yaparak stabil bir undervolt ayarı ile ortalama olarak 10-15 derecelik düşüş elde edebilirsiniz FPS kaybı olmadan.
Thermaltake v200 model kasa kullanıyorum.

Thermaltake v200 model kasa kullanıyorum.
Kasanın hava akışı hakkında bilgim yok fakat görsellerine baktığım zaman ön tarafı mesh yapıda değil ve kapalı duruyor. Birde yan tarafı açık bir şekilde deneyin. Eğer yan tarafı açık şekilde sıcaklık düşüşü olursa hava akışı kötü demektir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı