RX 580 AMD Software Adrenalin Edition açılmıyor

liansyy

Hectopat
Daha fazla  
Sorun başlıkta da belirttiğim gibi. Daha dün sıkıntısız şekilde çalışıyordu. Oyundayken tekrar alt+r tuşunu kullanarak bir ayar yapmak istedim. Bir anda.
AMD Software Adrenalin Edition programı kapandı. Bende yeniden başlatınca düzelir diye önemsemedim. Sabah kalktığım da tekrar açılmadığını fark ettim. Sürekli tıklıyorum programa 1-2 saniye loading oluyor sonra altta ki uygulamalardan da gidiyor. Sürücüyü denetimden, aygıttan sildim tekrar yükledim olmadı. Full install seçeneği ile ve fabrika ayarlarına dön tiki açık/kapalı hepsini denedim. Farklı versiyon ile yükledim olmadı. DDU ile silip yükledim olmadı. YouTube'dan başka ayarlar yapan videolara baktım yaptım olmadı (cn) dosyasını falan siliyorlar. Yok mu bunun bir çaresine bilen biri yardımcı olun.

Son düzenleme:
Kurulumda "ürün anahtarım yok" seçeneğini seçip (orada yazılanları dikkatli okuyun) Microsoft hesabınızla kurulum yaptığınızda Windows otomatik etkinleşir hocam. Sizin cihaz Microsoft'a kayıtlı.

AMD Cleanup utility ile sürücüyü kaldırmayı deneyin.
Şunları da kurun lütfen. Visual c++ eksik olduğunda da radeon software açılmaz.
(Gerekirse tüm visual c++ paketlerini silip bu paketle yeniden kurun)
rx 580 driver
https://www.amd.com/en/support/down...0-400/radeon-rx-500-series/radeon-rx-580.html
Denendi, maalesef olmuyor. İlk başta oldu sandım, 5 saniye kadar açık durdu bir anda kapandı tekrardan. Bir daha da açılmadı.

Denendi, maalesef olmuyor. İlk başta oldu sandım, 5 saniye kadar açık durdu bir anda kapandı tekrardan. Bir daha da açılmadı.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ekran kartını cleanup utility ile kaldırdıktan sonra ekran kartı güncellemesini saklayın veya ekran kartını kurarken internet bağlantısını kesin.
Sorun devam ederse windows u yeniden yükleyin. Windows arkada eski sürücüyü yüklüyor olabilir o yüzden açmıyor tahminimce. Sürücüye dön yaparsanız sorunu çözeceğini düşünüyorum. Yine çözülmezse Windows u yeniden yüklersiniz.

Kurulumda "ürün anahtarım yok" seçeneğini seçip (orada yazılanları dikkatli okuyun) Microsoft hesabınızla kurulum yaptığınızda Windows otomatik etkinleşir hocam. Sizin cihaz Microsoft'a kayıtlı.
Peki bilgisayara format atmak yerine windowsun kendi özelliği olan "Bu bilgisayarı sıfırla" seçeneğini kullanmam mantıklı mı?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ekran kartını cleanup utility ile kaldırdıktan sonra ekran kartı güncellemesini saklayın veya ekran kartını kurarken internet bağlantısını kesin.
Sorun devam ederse windows u yeniden yükleyin. Windows arkada eski sürücüyü yüklüyor olabilir o yüzden açmıyor tahminimce. Sürücüye dön yaparsanız sorunu çözeceğini düşünüyorum. Yine çözülmezse Windows u yeniden yüklersiniz.

Deneyeceğim, Fakat ekran kartı güncellemesini saklamaktan kastınız nedir?

Peki bilgisayara format atmak yerine windowsun kendi özelliği olan "Bu bilgisayarı sıfırla" seçeneğini kullanmam mantıklı mı?

Deneyeceğim, Fakat ekran kartı güncellemesini saklamaktan kastınız nedir?
ekran kartı güncellemeleri display olarak görünür. O güncelleme otomatik olarak yüklenir ve radeon software açılmaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı