RX 580 Anlık takılma ve yeşil ekran sorunu

frousts

Centipat
Arkadaşlar sistemim aşağıdaki gibi. Bilgisayarı yaklaşık 2 hafta önce Vatan Bilgisayar'dan topladım. Oyun oynarken çatışmanın ortasında bile değilken yani rastgele anlarda 5-10 dakikada bir anlık takılmalar oluyordu. Dün gece ekran kartının driverını güncelledim. Bu sabah bilgisayarı ilk açtığımda ekran yeşildi klavye ve mouse ışıkları yanmıyordu. Bilgisayara reset attım sorunsuzca açıldı. Bu iki sorunun nedenleri neler olabilir?

• Ekran Kartı - Sapphire RX580 Nitro+ 8 GB
  • CPU Türü - AMD Ryzen 5 2600 Six-Core Processor
  • Anakart - Prime B450M-K
  • RAM - Crucial 8 GB 3000MHz
  • Radeon Yazılım Sürümü 19.6. 2
  • Radeon Yazılım Sürümü Adrenalin 2019

Son düzenleyen: Moderatör:
aynı sorun bende vardı ama görüntü yeşil olmayıp görüntü gidiyor vede kasıyordu ben forumda konu açtım ekran kartım çıkmış yerinden meğer taktım geri sorunusz şu anda

Sıcaklıklarla da ilgili olabiliyor bu arada.
Benim de sistem aynı ve sistem aşırı ısınıyordu pc saçma sapan takılıyor veya kasıyor donuyordu.
Pcnin bi tozunu alıp ekstra 2 fan daha taktım. Sıcaklık düşünce sorunların hepsi kalktı.
Yeterince iyi soğutabiliyor musun ?

Cooler Master 80+ 600W
Sıcaklıklarla da ilgili olabiliyor bu arada.
Benim de sistem aynı ve sistem aşırı ısınıyordu pc saçma sapan takılıyor veya kasıyor donuyordu.
Pcnin bi tozunu alıp ekstra 2 fan daha taktım. Sıcaklık düşünce sorunların hepsi kalktı.
Yeterince iyi soğutabiliyor musun ?
Sıcaklıkla ilgili olduğunu hiç sanmıyorum. Bilgisayar zaten 15 günlük kir olduğunu da düşünmüyorum.

Az önce de bilgisayarı açtım. 3-4 dakika sonra önce her şey dondu. 15 saniye sonra kendi kendini yeniden başlattı.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı