RX 580 Armor 8 GB Görüntü Bozulma Sorunu

Ancyra

Hectopat
Yer
Ankara/Çankaya
Daha fazla  
Merhabalar. İtopya'dan 2 ay önce sistem topladım. Sistemde RX 580 Armor model ekran kartını tercih etmiştim. Bu gün Netflix'den dizi izlerken bilgisayar kapandı ve açmaya çalıştığımda resimde ki görüntü ile karşılaştım. Bilgisayar bu resimde ki ekranda kalıyor. Kasanın içinde ki bütün parçaları kontrol ettim hiçbir sorun yok. Bazen monitöre görüntü bile gelmiyor. Elimde başka bir ekran kartı vardı. Onunla test ettim bilgisayar sorunsuz açılıyor. RX 580'e benim yapabileceğim bir müdahale var mı düzelmesi için. Yoksa direkt garantiye mi göndereyim kartı?

1589409327038.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar. İtopya'dan 2 ay önce sistem topladım. Sistemde RX 580 Armor model ekran kartını tercih etmiştim. Bu gün Netflix'den dizi izlerken bilgisayar kapandı ve açmaya çalıştığımda resimde ki görüntü ile karşılaştım. Bilgisayar bu resimde ki ekranda kalıyor. Kasanın içinde ki bütün parçaları kontrol ettim hiçbir sorun yok. Bazen monitöre görüntü bile gelmiyor. Elimde başka bir ekran kartı vardı. Onunla test ettim bilgisayar sorunsuz açılıyor. RX 580'e benim yapabileceğim bir müdahale var mı düzelmesi için. Yoksa direkt garantiye mi göndereyim kartı?

Eki Görüntüle 561751

Aynısı basıma geldi. Garanti yolla hızlı bır sekılde. CPU değiştirdiler.

Teşekkürler verdiğiniz bilgiler için. İtopya da garanti süreci nasıl işliyor gönderen arkadaşlar varsa dikkat etmem gereken hususlarda yardımcı olabilir mi?
İsterseniz direkt İtopya'ya gönderebilirsiniz. İtopya direkt ürünü servise gönderecektir. Ama yoğunluk sebebiyle bu uzun sürebilir. Ya da, garanti firması olan(büyük ihtimalle ServisPoint)'i arayıp bilgi aldıktan sonra isterseniz kendiniz götürün(Profilo AVM civarı) isterseniz kargoyla gönderebilirsiniz. 2. seçenek daha kısa sürecektir.

Teşekkürler verdiğiniz bilgiler için. İtopya'da garanti süreci nasıl işliyor gönderen arkadaşlar varsa dikkat etmem gereken hususlarda yardımcı olabilir mi?

Kardeşim faturanın bir kopyası ile MSI Türkiye'ye gönderiyorsun.
1-MSI Türkiye Servispoint servisini arıyorsun.
2- Sana kargo numarası veriyor.
3-Kargo numarası verdiği kargo şirketine gidiyor ürünü o numara ile gönderiyorsun.(Ücret ödeme filan yok)
Anakart ve ekran kartı gönderdim. Hatta bu kartı 2 sefer gönderdim. Yapıldı geldi. Sonra sattım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı