Peki sizce BIOS atılması sebebiyle aldığım kişiye iade etmeli miyim? Kimi haklı görürsünüz bu durumda? Bana bunun bilgisi verilmedi alırken. Şimdi de BIOS atılması kartı etkilemez diyor.Servis kaydına yazıldı bir kere. Geçmiş olsun dostum. İkinci el AMD ekran kartı alınmaz.
Servis kaydına yazıldı bir kere. Geçmiş olsun dostum. İkinci el AMD ekran kartı alınmaz.
Peki sizce BIOS atılması sebebiyle aldığım kişiye iade etmeli miyim? Kimi haklı görürsünüz bu durumda? Bana bunun bilgisi verilmedi alırken. Şimdi de BIOS atılması kartı etkilemez diyor.
Kim bilir belki de mining yapıldı başka ne için karta BIOS atılır ki. Adamlar bunu boşu boşuna kilitlememiş, yasaklamamış sonuçta.
Aldığım kişiyle de, yeğeniyle de bizzat telefonda konuştum. Daha az güç çeksin diye vesaire dedi.İkinci el AMD ekran kartı alınmaz diye bir şey yok. Sadece RX serisinde var bu sıkıntı. Kartlar ucuz olduğu için millet deneme tahtası niyetine kullanıyor büyük çoğunluk ise mining yapıp sorunsuz diye satıyor. Siz genelleme yapıyorsunuz. Ne yani ikinci el sadece Nvidia kart mı alacağız?
Bios neden atılır ki bir ekran kartına? Aldığın kişiye bunu sor önce. Sorunsuz çalışıyorsa kurcalamamak gerek. Arkadaş sanırım fantazi peşinde. Klasik yeğenim yapmış mevzusuBence iade etmeye uğraş.
Mining aklıma gelmemişti hiç. Şimdi düşününce, servisle de konuştum tekrar, bir de birkaç kişiye denk geldim onlar da aynı şeyi söylüyorlar, çekirdek hızı değerleri dalgalanıyormuş onun da, kart 6 ay mining sistemde kullanılmış falan.
Aldığım kişiyle de, yeğeniyle de bizzat telefonda konuştum. Daha az güç çeksin diye vesaire dedi.
Ayrıca bir şey sormak istiyorum, Sapphire RX580 Nitro+ OC 8GB modelinin ben orijinal BIOS sürümünü nasıl öğrenebilirim?
Alınmaz evet. Ikinci el aslında işlemci hariç hiçbir şey alınmaz bana kalırsa.İkinci el AMD ekran kartı alınmaz diye bir şey yok. Sadece RX serisinde var bu sıkıntı. Kartlar ucuz olduğu için millet deneme tahtası niyetine kullanıyor büyük çoğunluk ise mining yapıp sorunsuz diye satıyor. Siz genelleme yapıyorsunuz. Ne yani ikinci el sadece Nvidia kart mı alacağız?
Bios neden atılır ki bir ekran kartına? Aldığın kişiye bunu sor önce. Sorunsuz çalışıyorsa kurcalamamak gerek. Arkadaş sanırım fantazi peşinde. Klasik yeğenim yapmış mevzusuBence iade etmeye uğraş.
Alınmaz evet. Ikinci el aslında işlemci hariç hiçbir şey alınmaz bana kalırsa.
Maalesef. BIOS atılmış olma ihtimali hiç aklıma gelmedi benim.TechPowerUp
Extensive repository of graphics card BIOS image files. Our database covers submissions categorized by GPU vendor, type, and board partner variant.www.techpowerup.com
Burada bios versiyonları mevcut. Siz kart sistemde takılı iken GPU-Z ile SS aldınız mı yada baktınız mı hangi bios sürümü kurulmuş diye? Verdiğim siteden indirip kurabiliyorsunuz bios'u. Zaten o kişilerde bu siteden alıp atmışlardır.