Son durum budur. Sonumuz hayrola. Şikayet vesaire durumlarda bir sonuç çıkma ihtimali var mı? Bana düşük geliyor da. Kartı ne şartlarda hangi fiyata aldığıma dair hiçbir şey yok sonuçta. Satın aldığıma dair bile bir şey yok.
Eki Görüntüle 483704
Adam çok rahat hiç bir şey yazmamış siz resmen destan yazmışsınız ama dediği tek şey ben iade alamam. İade alamam nedir ya. Adama resmen mining yapılan kartı itelemişler üste çıkmaya çalışıyor. Kardeşim hakkını ara yemin ederim sinir oldum SS'i görünce. O nasıl cevap. Evini biliyorsun zaten çünkü gitmişsin kart gelince aynen aldığın gibi götür başına at para mı istiyorum de. Böyle olmaz. Konuda yazmadığın şeyler bile çıktı baksana. Fatura başkasının adına. Kartı yiğeni kullanıyor ( sözde ) sonra modlu bios atıyorlar fanı bozuk ve sana yeni fan al diyor. Şaka gibiler resmen. O değil fatura başkasının adına yazınca aklıma şu da geldi acaba bu kartı bu kişiler de mi bir başkasından aldılar ikinci el olarak? Cidden anası ağlamış kartı sana satmışlar. Bir ekran kartının fanı da kolay kolay bozulmaz bunlar oynamışlar kartla. Hakkınızı arayın. Gerekirse mahkemeye verin.