RX 580 BIOS sürümü değişmiş ekran kartı

Son durum budur. Sonumuz hayrola. Şikayet vesaire durumlarda bir sonuç çıkma ihtimali var mı? Bana düşük geliyor da. Kartı ne şartlarda hangi fiyata aldığıma dair hiçbir şey yok sonuçta. Satın aldığıma dair bile bir şey yok.

Eki Görüntüle 483704

Adam çok rahat hiç bir şey yazmamış siz resmen destan yazmışsınız ama dediği tek şey ben iade alamam. İade alamam nedir ya. Adama resmen mining yapılan kartı itelemişler üste çıkmaya çalışıyor. Kardeşim hakkını ara yemin ederim sinir oldum SS'i görünce. O nasıl cevap. Evini biliyorsun zaten çünkü gitmişsin kart gelince aynen aldığın gibi götür başına at para mı istiyorum de. Böyle olmaz. Konuda yazmadığın şeyler bile çıktı baksana. Fatura başkasının adına. Kartı yiğeni kullanıyor ( sözde ) sonra modlu bios atıyorlar fanı bozuk ve sana yeni fan al diyor. Şaka gibiler resmen. O değil fatura başkasının adına yazınca aklıma şu da geldi acaba bu kartı bu kişiler de mi bir başkasından aldılar ikinci el olarak? Cidden anası ağlamış kartı sana satmışlar. Bir ekran kartının fanı da kolay kolay bozulmaz bunlar oynamışlar kartla. Hakkınızı arayın. Gerekirse mahkemeye verin.

Adam çok rahat hiç bir şey yazmamış siz resmen destan yazmışsınız ama dediği tek şey ben iade alamam. İade alamam nedir ya. Adama resmen mining yapılan kartı itelemişler üste çıkmaya çalışıyor. Kardeşim hakkını ara yemin ederim sinir oldum SS'i görünce. O nasıl cevap. Evini biliyorsun zaten çünkü gitmişsin kart gelince aynen aldığın gibi götür başına at para mı istiyorum de. Böyle olmaz. Konuda yazmadığın şeyler bile çıktı baksana. Fatura başkasının adına. Kartı yiğeni kullanıyor ( sözde ) sonra modlu bios atıyorlar fanı bozuk ve sana yeni fan al diyor. Şaka gibiler resmen. O değil fatura başkasının adına yazınca aklıma şu da geldi acaba bu kartı bu kişiler de mi bir başkasından aldılar ikinci el olarak? Cidden anası ağlamış kartı sana satmışlar. Bir ekran kartının fanı da kolay kolay bozulmaz bunlar oynamışlar kartla. Hakkınızı arayın. Gerekirse mahkemeye verin.
Bana da ilk onlar da ikinci el aldılar gibi gelmişti sonra üzerine düşmedim şimdi daha mantıklı geliyor. Adam bana şöyle maval anlatıyor, bizim adam ve fatura sahibi gitmişler de Vatan 'a, fatura sahibi bilgisayar toplarken bilmem indirim olmuş bu da ekran kartını almış o yüzden fatura ona aitmiş. Adam da şimdi İstanbul 'daymış Ankara 'da olduğu zamanlar bir iş için mi ne birliktelermiş şimdi İstanbul 'a gidince kopmuşlar numarasını arıyormuş ulaşamıyormuş bilmem ne. Yani hiçbir şey yapamazsa 300 liramı almaya çalışacağım. Mahkemenin olayı çözeceğini düşünmüyorum ama, umarım oralara varmadan iş çözülür.

Bir büyüğünüz varsa birlikte gidin buluşmaya paşa paşa alsın o kartı. Biraz gözdağı verirsiniz. En kötü elinizde kalırsa da Aliexpress üzerinden bozuk fanı bulabilirsiniz belki. Termal macun yenileyip kullanırsınız. Geçmiş olsun.
Mahkeme vb bir sonuç alamazsınız. Kartı ne şartlarda, nasıl aldığınızı ispatlayamazsınız çünkü...

Bir büyüğünüz varsa birlikte gidin buluşmaya paşa paşa alsın o kartı. Biraz gözdağı verirsiniz. En kötü elinizde kalırsa da Aliexpress üzerinden bozuk fanı bulabilirsiniz belki. Termal macun yenileyip kullanırsınız. Geçmiş olsun.
Mahkeme vb bir sonuç alamazsınız. Kartı ne şartlarda, nasıl aldığınızı ispatlayamazsınız çünkü...
Fanlar satılıyor ancak çıkma fanlar değil çakma fanlar sanırım. Belki sadece sökülüp temizlenip takıldığında da çalışabilir. Yani aslında fan çalışıyor zaten sadece sürtünme yapıyor bir yere ve ilk çalıştığı anla durduğu anda ses çıkarıyor. Veya orijinal BIOS attıktan sonra, veya voltaj vererek sorunu çözebilirsem, 75 derece bence ekran kartı için normal bir değer pek kafaya takmam.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı