RX 580 BIOS sürümü değişmiş ekran kartı

Kartı alıp almamak sizin kararınız ancak sıkıntı şu; kartın modlu BIOS ile kullanıldığından haberiniz olsaydı kartı almazdınız yada %30 falan daha az bir rakama alırdınız.
Kartın seri numarası ile garanti sorgulayabilirsiniz. Ancak fatura tarihi değil distribütörden çıktığı tarihi görürsünüz.

Aynen ben de aynı şeyi söyledim. Bu karta BIOS atılmış olduğunu bilseydim ben almazdım, siz de bu fiyata satamazdınız dedim. Garantisi devam ediyor işte cihazın. 1 yıl kadar daha garantisi var, buna rağmen garantisi bitti dedi. Belki gerçekten bitti sanıyordu bitti dedi, belki mining yapıldığını bildiği için bitti dedi...

Masum düşünmeyin. Karta BIOS atacak adam mı bilmeyecek mining yapıldığını. Kartı kaça aldınız bilmem ama size bir miktar geri ödeme yapsın yada kartı geri alsın. En kötü sizinle aynı kartı kullanan birisini bulup orijinal BIOS dosyasını istersiniz ve kartınıza orijinal BIOS atarsınız.

Kart elimde kalırsa orijinal BIOS sürümünü internetten bulup atacağım zaten de, aynı kartı kullanan birisini bulmama gerek var mı? Veya bulduğumda o kişiden o dosyayı nasıl alacağım? Ben internetten indiririm diye düşünüyordum. Masum düşündüğümden değil, kartı birkaç aylığına yeğenine vermiş, onunla da telefonda konuştum ben, o söylüyor zaten BIOS atmış olduğunu.

İnternetten bulabilirseniz aynı kartı kullanan birisine gerek yok.

Klasik ben yapmadım,haberim yoktu, yeğen yapmışmış...

İnternetten bulabilirseniz aynı kartı kullanan birisine gerek yok.

Klasik ben yapmadım,haberim yoktu, yeğen yapmışmış...
İnsanların vicdanları nasıl alıyor böyle şeyleri anlamıyorum. Adam gibi kart 3 ay 5 ay 6 ay mining yapılmıştır de, ne yaptıysan anlat 200 lira aşağıya sat. Bu kartı bana itelediğini düşündüğünde benden alacağı ah kazandığı 200 liraya değmeyecek. Adamın karısı 3 yaşında çocuğu var, ben daha ne diyeyim...

Miningciler hızaşırtmada kartın power limitini kaldırmak ve karta daha fazla voltaj vererek daha iyi, stabil overclock yapmak için 3. parti bios atıyorlar. Mining yapılmış yada overclock olarak aşırı zorlanmış kart almış olma ihtimaliniz çok yüksek. Geçmiş olsun.

Tam tersi TDP değerini düşük tutmak için atılmış bir BIOS 'da olabilir. Sonuç olarak bu kartla uğraşılmış. Aşırı zorlanmış veya düşük güç çekilmeye çalışılmış pek bir esprisi kalmıyor.

Kart gelince gidin evine geri verin paranızı geri alın. Öyle olmaz. Sen modlu bios yükle belki de kartın anasını ağlat ceremesini bu adam çeksin. Fanı bile bozuk üstelik. Garibim kim bilir nasıl ısıya maruz kaldı da kendini soğutmak için en yüksek hızında açtı fanları.

Son durum budur. Sonumuz hayrola. Şikayet vesaire durumlarda bir sonuç çıkma ihtimali var mı? Bana düşük geliyor da. Kartı ne şartlarda hangi fiyata aldığıma dair hiçbir şey yok sonuçta. Satın aldığıma dair bile bir şey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…