Arkadaşlar bir ekran kartı aldım ikinci el, ASUS ROG STRIX RX580 top 8G modeli. Garantisi vardı, kartın üçüncü fanı sorunlu hareket ediyordu buna bağlı da sıcaklıklar yükseliyordu. Ben de servise yollayım hiç uğraşmayım dedim fakat servise gittiği ilk gün BIOS sürümünün ve ürün bilgisinin değiştirildiğini, bundan dolayı da servis ücreti çıktığını söylediler. Şimdi kartı aldığım arkadaşla da görüşüyorum dedim ki fanı fark etmemek benim hatam, ancak BIOS atılmış bir kart deseydiniz bu kadar para bayılmazdım, kartın aynı temizlikte duruyor, ben sana kartını olduğu gibi geri getireyim dedim. BIOS sürümünü yeğeni atmış, işte BIOS atmak bir zarar vermiyor sen sorununu çöz vesaire muhabbetler oldu. Peşini bırakmamaya çalışacağım ancak oradan bir şey çıkmazsa, ben bu kartın orijinal BIOS sürümünü internetten bulup atarsam servis kartı kabul eder mi yoksa yine de BIOS atıldığını görür mü veya veya BIOS atıldığını bilse bile orijinal halinde olduğu için umursamaz mı? Bu orijinal BIOS sürümünü nereden bulabilirim?