RX 580 boşta 53 derece

fezco

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ekran kartım Sapphire RX 580 8 GB, bu sabah fark ettim boştayken %50-55 arası kullanılıyor ve sıcaklığı 51-53 derecede geziyor. Önceden boştayken en fazla 40 derece olurdu. Malwarebytes ve Kaspersky ile tam tarama yaptım hiçbir virüs bulunmadı. Bu durumu yaşamış varsa yardımcı olursa sevinirim.

1675705446483.png

WattMan almıyorsanız ve ekran kartınızı uzunca bir süre yükseltme düşünceniz yoksa internet üzerinden termal ped ve macun sipariş edin sorununuz çözülür.

WattMan almıyorum ama 20-25 dk önce bilgisayarı yeniden başlattığımda 3 tane CMD açıldı arka arkaya hiç bir şey yazmıyordu ve kendiliğinden kapandı sistem hatası olabilir belki bilmiyorum cunku yaptığım testlerde virüs çıkmadı.

WattMan almıyorum ama 20-25 dk önce bilgisayarı yeniden başlattığımda 3 tane CMD açıldı arka arkaya hiç bir şey yazmıyordu ve kendiliğinden kapandı sistem hatası olabilir belki bilmiyorum cunku yaptığım testlerde virüs çıkmadı.
o zaman termalle hiç uğraşma yazılımsal hatalara odaklan normal bir şey değil çünkü bilgisayarın senin isteğin dışında kullanılıyor olabilir.

WattMan almıyorum ama 20-25 dk önce bilgisayarı yeniden başlattığımda 3 tane CMD açıldı arka arkaya hiçbir şey yazmıyordu ve kendiliğinden kapandı sistem hatası olabilir belki bilmiyorum cunku yaptığım testlerde virüs çıkmadı.

Dostum %99 virüs var. Başıma daha önce aynısı geldi. Açılınca CMD ekranı açılıyor ve kapanıyor. Virüs programları da maalesef bulamıyor. Ben format attıktan sonra bu sorundan kurtuldum. Başka bir çözümü var mı bilmiyorum.

MSI Afterburner'dan Memory ve GPU Clock'lara bakın. 300/300 mü çalışıyorlar yoksa 300/1750 mi? Eğer monitörünüz 144Hz ise veya çift monitör kullanıyorsanız Memory Clock son hızda çalıştığından boşta 50 derece olması normaldir.

Bunun dışında görüntü tekrarı ve masaüstü kaydedicisi açık ise Radeon Software'de veya Wallpaper Engine tarzı bir uygulama varsa yine normaldir.

MSI Afterburner'dan Memory ve GPU Clock'lara bakın. 300/300 mü çalışıyorlar yoksa 300/1750 mi? Eğer monitörünüz 144Hz ise veya çift monitör kullanıyorsanız Memory clock son hızda çalıştığından boşta 50 derece olması normaldir.

Bunun dışında görüntü tekrarı ve masaüstü kaydedicisi açık ise Radeon Software'de veya Wallpaper Engine tarzı bir uygulama varsa yine normaldir.

Bugün masaüstü kaydedicisi ve görüntü tekrarı seçeneklerini kapatarak düzelttim sorunu.

Evet tahmin ettiğim gibi olmuş. Sevindim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı