Ö ÖzhanTopcu Decapat Katılım 15 Mayıs 2019 Mesajlar 5 3 Kasım 2019 #1 AMD Ryzen 5 2600 MSI B350 Mortar anakart Sapphire RX 580 Nitro + 8 GB Dual Channel 4x2 8 GB HyperX Predator 240 GB SSD 1 TB HDD 600W PSU CS GO'da 200-300 arası FPS alırken drop yaşıyorum sebebi ne olabilir? Tüm driverlar güncel. Yardımcı olursanız sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Kasım 2019
AMD Ryzen 5 2600 MSI B350 Mortar anakart Sapphire RX 580 Nitro + 8 GB Dual Channel 4x2 8 GB HyperX Predator 240 GB SSD 1 TB HDD 600W PSU CS GO'da 200-300 arası FPS alırken drop yaşıyorum sebebi ne olabilir? Tüm driverlar güncel. Yardımcı olursanız sevinirim.
canerky.art Hectopat Katılım 21 Mayıs 2019 Mesajlar 615 Çözümler 1 Yer Kocaeli Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2019 #2 Oyun HDD'ye mi kayıtlı SSD'ye mi? Artı 0 Eksi
1 176476 Kilopat Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 2.361 Makaleler 1 Çözümler 24 3 Kasım 2019 #3 Bir arkadaş oyunu SSD'ye kurarak sorundan kurtulduğunu söylemişti. Artı 0 Eksi
kudal Kilopat Katılım 14 Ağustos 2018 Mesajlar 743 Çözümler 1 3 Kasım 2019 #4 CS:GO benim HDD iken yine anlık donmalar yaşıyordum. SSD aldım hala aynı sorunu yaşıyorum ve bir çare bulamamanın üzüntüsü içersindeyim Artı 0 Eksi
CS:GO benim HDD iken yine anlık donmalar yaşıyordum. SSD aldım hala aynı sorunu yaşıyorum ve bir çare bulamamanın üzüntüsü içersindeyim
canerky.art Hectopat Katılım 21 Mayıs 2019 Mesajlar 615 Çözümler 1 Yer Kocaeli Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2019 #5 Windows 10'da mı oynuyorsunuz? Artı 0 Eksi
BigSmoke Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 12 Mart 2015 Mesajlar 3.096 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Kasım 2019 #6 Çoklu çekirdek kullanımını kapatıp sonuçları yazar mısınız? Artı 0 Eksi
KS KS Ö ÖzhanTopcu Decapat Katılım 15 Mayıs 2019 Mesajlar 5 3 Kasım 2019 #7 canerky.art dedi: Oyun HDD'ye mi kayıtlı SSD'ye mi? Genişletmek için tıkla... Oyun şuan için HDD'ye kayıtlı. SSD'ye almayı planlıyorum. canerky.art dedi: Windows 10'da mı oynuyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Windows 10 kullanıyorum. BigSmoke dedi: Çoklu çekirdek kullanımını kapatıp sonuçları yazar mısınız? Genişletmek için tıkla... Çoklu çekirdek kullanımı kapalı olarak bu sorunu yaşıyordum daha sonra etkisi olur diye açmıştım. Artı 0 Eksi
canerky.art dedi: Oyun HDD'ye mi kayıtlı SSD'ye mi? Genişletmek için tıkla... Oyun şuan için HDD'ye kayıtlı. SSD'ye almayı planlıyorum. canerky.art dedi: Windows 10'da mı oynuyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Windows 10 kullanıyorum. BigSmoke dedi: Çoklu çekirdek kullanımını kapatıp sonuçları yazar mısınız? Genişletmek için tıkla... Çoklu çekirdek kullanımı kapalı olarak bu sorunu yaşıyordum daha sonra etkisi olur diye açmıştım.
canerky.art Hectopat Katılım 21 Mayıs 2019 Mesajlar 615 Çözümler 1 Yer Kocaeli Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2019 #8 Windowsun sitesinden Iso dosyasını indir. Flash bellek ile tekrar bir format at. Modemide fabrika ayarlarına geri yükle. Artı 0 Eksi
Windowsun sitesinden Iso dosyasını indir. Flash bellek ile tekrar bir format at. Modemide fabrika ayarlarına geri yükle.
Firehorse MK II Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ekim 2016 Mesajlar 5.787 Makaleler 1 Çözümler 38 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2019 #9 Drop yerken MSI Afterburner ile kullanımlara bakın. Bakalım bellek kullanımı ve ekran kartı ya da işlemci kullanımı ne alemde? Artı 0 Eksi
Drop yerken MSI Afterburner ile kullanımlara bakın. Bakalım bellek kullanımı ve ekran kartı ya da işlemci kullanımı ne alemde?
KS KS Ö ÖzhanTopcu Decapat Katılım 15 Mayıs 2019 Mesajlar 5 3 Kasım 2019 #10 Firehorse MK II dedi: Drop yerken MSI Afterburner ile kullanımlara bakın. Bakalım bellek kullanımı ve ekran kartı ya da işlemci kullanımı ne alemde? Genişletmek için tıkla... Merhaba 10 dakikalık CS:GO MSI Afterburner gözlemlerim aşağıdaki gibidir. Tüm ayarlar yüksek halde. Bu an drop anıdır. Zaman zaman GPU kullanımı 5 seviyelerine düşüyor. Artı 0 Eksi
Firehorse MK II dedi: Drop yerken MSI Afterburner ile kullanımlara bakın. Bakalım bellek kullanımı ve ekran kartı ya da işlemci kullanımı ne alemde? Genişletmek için tıkla... Merhaba 10 dakikalık CS:GO MSI Afterburner gözlemlerim aşağıdaki gibidir. Tüm ayarlar yüksek halde. Bu an drop anıdır. Zaman zaman GPU kullanımı 5 seviyelerine düşüyor.