RX 580 DBD FPS sorunu

İşletim sistemi
Windows 10
Daha fazla  
Merhaba, RX580 Intel Xeon E-5 2420 8 GB RAM kullanıyorum ama oyunda ciddi anlamda FPS sorunları olmuyor en başta aldımda sabit bir şekildeydi ama aradan bir süre geçtikten sonra FPS düşmesi yemeye başladı .FPS arttıra bileceğim herhangi bir şey var mı teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarınız ne zamandır temizlenmiyor? Windows son sürüm kullanmalısınız. Sürücülerini en son sürüme güncelle ve termal macununu yenile 6 ayı geçtiyse.

Vallahi aldımız ekran kartı 2 inci el kartı bilmedimiz için açıkçası korktuk bir şey olur diye öbürleride 3 aylık zaten kasanın tozuyla alakalı olabilir mi?

Ekran kartı mining işlemlerinde kullanılmış olabilir. Çünkü genellikle AMD kartlar mining işlemlerinde kullanılıyor. Siz kullandıktan sonra kart yorulmuş olabilir, o yüzden asla bakmadan 2.el AMD ekran kartı almanızı tavsiye etmiyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı