RX 580 DisplayPort ile Bağlantıda CPU ve VGA Işığı Yanıyor

268386

Kilopat
Arkadaşlar merhaba,

ASUS ROG STRIX RX580 ekran kartı aldım. Mevcut Samsung curved Gaming 144 Hz monitorümü bu ekran kartına HDMI ile bağlayınca 1 uzun 3 kısa bip hata veriyor fakat bilgisayar açılıyor ve ekrana görüntü geliyor. Bu ekran kartı hatası demek diye biliyorum ama ekran açılıyor oyun vs. oynuyorum. RX 580 ekran kartını DisplayPort ile denediğimde ilk ekran kartına takıyorum ucunu sonra monitöre takıyorum monitöre takıtığım an ankartımın CPU ve VGA ışıklarını yakıyor monitörden çıkarıyorum sönüyor.
aynı ekran kartımı eski 60 Hz monitörüme HDMI ile bağlayarak açıyorum hiç hata sesi vermeden açılıyor, demek istediğim monitörde mi sorun var ekran kartında mı yoksa HDMI kablosu mu yetersiz? 2 tane HDMI kablosu var ikisini de denedim aynı hata veriyor. 144 Hz ekranda ama 60 Hz ekranımda hiç 1 uzun 3 kısa bip almadan açıyor neden? 144 Hz monitorumun HDMI sürüm ayarı ve DisplayPort sürüm ayarları var onlarla bağlantısı olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı