RX 580 düşük GPU kullanımı

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

şu videoda Battlefield 5 için düşük GPU kullanımını arttırmak için bir ayar söyleniyor. Future Frame Rendering açarak FPS yükseltiyor.

şurada bir kullanıcı AOC için düşük GPU kullanımından, BIOS'u son sürümüne güncelleyerek kurtulduğunu söylüyor.

şurada bir kullanıcı AOC için düşük GPU kullanımından, Windows 10 kontrol panelinden güç kullanımını ultra ayarına getirerek kurtulduğunu söylüyor.

şurada da sadece sürücülerin tamamını kaldırıp tekrar kurunca sorunun çözüldüğünü söylüyor. Umarım bu yollardan birisi sorununu çözer.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

şu videoda Battlefield 5 için düşük GPU kullanımını arttırmak için bir ayar söyleniyor. Future Frame Rendering açarak FPS yükseltiyor.

şurada bir kullanıcı AOC için düşük GPU kullanımından, BIOS'u son sürümüne güncelleyerek kurtulduğunu söylüyor.

şurada bir kullanıcı AOC için düşük GPU kullanımından, Windows 10 kontrol panelinden güç kullanımını ultra ayarına getirerek kurtulduğunu söylüyor.

şurada da sadece sürücülerin tamamını kaldırıp tekrar kurunca sorunun çözüldüğünü söylüyor. Umarım bu yollardan birisi sorununu çözer.

Çok teşekkürler deniyeceğim şimdi bu çözümleri. Bu arada Hitman 2 test ettim onda da aynı sorun var. Delireceğim resmen ya.
CS GO BİLE 40 FPS ALIYOR GPU KULLANIMI %0 NOLUYOR BU EKRAN KARTINA YA.

Son düzenleme:
Aynı işlemci ve ekran kartını ben kullanıyorum. O FPS'leri vermesi imkansız. Bir sorun var. Bence güç kaynağı değişmesi gerekiyor. Özellikle +600W sertifikalıdan tavsiye ederim. Ayrıca Ram'de yetersiz. Bilgisayarı dondurabilir.
Tavsiyem önce RAM eklenmeli> Sonra PSU değişimi.

Aynı işlemci ve ekran kartını ben kullanıyorum. O FPS'leri vermesi imkansız. Bir sorun var. Bence güç kaynağı değişmesi gerekiyor. Özellikle +600W sertifikalıdan tavsiye ederim. Ayrıca Ram'de yetersiz. Bilgisayarı dondurabilir.
Tavsiyem önce RAM eklenmeli> Sonra PSU değişimi.
Evet imkansız böyle olması.
işlemcin ne darboğaz oluyor da olabilir
Darboğaz yapamaz ryzen 5 2600 var bu işlemci rtx 2060 bile besleyebiliyor.Kullanımın yüksek olmasının nedeni gpu kendini hiç kullanamıyor.
Güç kaynağının yetersiz olduğunu düşünüyorsaniz. Undervolt yapın. İşlemci kullanımı bana fazla geldi.
Evet işlemci kullanımı çok fazla oldu ya anlamadım çıldırmak üzereyim.

Son düzenleme:
Teknik servis şansı varsa servise yoksa da bir bilgisayarcıya göstermekte fayda var. Bu şekilde sorunu bulmak zor olur.
Yeni güç kaynağı sipariş ettim. Thermaltake litepower 650w 80+ güç kaynağını aldım. Takıp deneyeceğim, eğer sorun güç kaynağı değil ekran kartındaysa geri iade ederim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı