Bakalım hele bir gelsin güç kaynağı sorun onda değilse direk iade edicem saten.@41326 Güç kaynağında değilse ramde olma ihtimali var. Keşke başta RAM upgradeyi yapsaydın...
Kardeşim aynı sorun bende de var. Aynı gpu düşüsünü ben metro exculus çekiyorum bende thermaltake litepower 550w ve 8gb ram var senin sorun güç kaynağı değiştirerek çözüldü mü?Bakalım hele bir gelsin güç kaynağı sorun onda değilse direk iade edicem saten.
Şöyle saçma bir şekilde çözüldü bende sorun. Güç kaynağı gelmeden bir format atayım dedim , attım bir kere işlemci ve RAM kullanımı düştü. Oyunlara girdim ve GPU kullanımı %100 oldu FPS arttı baya. Yani yeni PSU almasam da olurmuş ama aldım bir kere gelince de kalsın dedim. Ama yeni PSU takınca ısılar düştü tabi. Bende sorun format atarak çözüldü.Kardeşim aynı sorun bende de var. Aynı gpu düşüsünü ben metro exculus çekiyorum bende thermaltake litepower 550w ve 8gb ram var senin sorun güç kaynağı değiştirerek çözüldü mü?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.