RX 580 Düşük Performans

AMD kartlarda gün geçtikçe farklı problemler görmeye başladım. Arkadaşımda da RX 580 kart mevcut sürücü güncelledikten sonra atikmpag.sys mavi ekran hatası vermişti. Sürücüyü güncellemek bile dert sanırım ben de RX 590 almayı düşünüyordum fakat RX serilerinde hata dolu. Umarım çözersin sıkıntıyı.

Valla yeminle satıp GTX 1650 alayım diyorum o duruma geldim.

Aynı sistemi Windows 7 ve 8.1'de denemek isterdim açıkçası.
Hocam format sıkıntı ya internet de yok tekrar ETS'yi kuramam. Diğerleri de crack'li olduğundan içim sinmiyor sorunun orijinalde çözülmesi daha doğru olur. En son çare önce 8.1 sonra 7'yi deneyeceğim.

Sen garantiye gönder bi kardeşim kullanıcı sisteminde sıkıntı yaşıyor diye alırlar yenisi ile değiştirirler düşünüyorum.
İ7 6700 ile idare edersin o zaman sarfında.
Tabi öyle oyunlar oynuyorsan.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yani BF5 ve Metal Gear Solid V'i kaldıracağını zannetimiyorum ama neyse
İnternetten okuduğuma göre tek kanal bellek olduğundan olduğu yazıyor. Artık en son çözüm 8GB daha RAM alacağım Başka bilgisi olan var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Afterburner kur ve oyun içinde CPU ve GPU frekanslarını kontrol edip değerleri paylaş.

Ekran kartı driverini DDU ile silip tekrar yükleyin.

Eve geçer geçmez atacağım hocam.
Hocam özür dileyerek söylüyorum eşek kardeşim kartı değiştirince her ayarı fulleyeyim derken Vsync''yi de açmış. Onu kapatınca hemen hemen düzeldi ancak RAM kullanımı 6GB'yi geçince ufak tefek donmalar oluyor. Bu sorun RAM yetersizliğinden mi? Eğer öyleyse yarın sabah direk sipariş edeyim 8GB daha. Ama ETS 2'de hala sorun devam ediyor. Hemde 4GB RAM kullanımını geçmemesine rağmen. Directx 9 olduği için mi böyle? Ayrıca tüm oyunlarda GPU MHZ'i 1360'tan 1340'lara düşünce donma oluyor 1-2 saniyelik. Sonra hemen düzeliyor.

Son düzenleme:
Hocam şöyle bir şey farkettim. GPU MHZ'si normalde 1360. Bazen anlık olarak 1359 bile olsa ufak drop yiyorum hemen düzeliyor. 1340-1360 arası dalgalanıyor ve dalgalanma olunca drop yiyorum onun dışında donma olmuyor. FXAA açık ve MXAA 4X şekilde 50-72FPS arası veriyor GTA V ama MHZ düşünce donuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…