CS:GO oynuyorum, oynarken de zevk almak istiyorum açıkçası işlemci değiştirmeyi düşünüyorum malum işlemci bazlı oyun. 144 Hz mönitör aldım keşke almasaydım diyorum çünkü FPS düşüşü olduğu zaman kafayı yiyorum. Spray atarken kasma oluyor normalde yağ gibi kayması gerek fakat FPS 200 150 arası oynuyor her ayar Low 1024:768 ayarda AMD'nin ayarları da öyle yine de böyle bir sıkıntı yaşıyorum neden bilmiyorum artık şöyle sabit 250 320 arası FPS alabileceğim işlemci var mı ya da ne değiştirebilirim?
İşlemci ile alakalı bir durum söz konusu değil. Ben bu işlemciyi 5700XT ile kullanıyorum. 3900X bile alsan maksimum 10 fps artışı elde edersin. Bilgilerine.
Ramler Dual mı? Kaç MHZ? 3000 MHz üzerinde ise XMP ayarı açık mı?
İşlemci ile alakalı bir durum söz konusu değil. Ben bu işlemciyi 5700XT ile kullanıyorum. 3900X bile alsan maksimum 10 fps artışı elde edersin. Bilgilerine.
Ramler Dual mı? Kaç MHZ? 3000 MHz üzerinde ise XMP ayarı açık mı?
Dostum o hesabımı bulamadım PC’de açık herneyse xmp ayarını açınca PC bi siyah ekranda kaldı tekrar disable yapıp denedim oldu bu sefer xmp açıldı yani fps de düşük oldu ama o kadar da etki etmedi yeni very low ayarlarda 230 150 arası alıyorum high ayarlarda da aynı fps neredeyse anlamadım