RX 580 ekran kartı için işlemci önerisi

İşletim sistemi
Windows 10

cooox1

Decapat
Merhaba arkadaşlar şu anki sistem:

• RX 580 8 GB.
  • Ryzen 5 2600.
  • B450 GAMING.
  • Corsair 16 GB RAM.
  • 240 SSD.
  • AOC 144 Hz 1ms.
CS:GO oynuyorum, oynarken de zevk almak istiyorum açıkçası işlemci değiştirmeyi düşünüyorum malum işlemci bazlı oyun. 144 Hz mönitör aldım keşke almasaydım diyorum çünkü FPS düşüşü olduğu zaman kafayı yiyorum. Spray atarken kasma oluyor normalde yağ gibi kayması gerek fakat FPS 200 150 arası oynuyor her ayar Low 1024:768 ayarda AMD'nin ayarları da öyle yine de böyle bir sıkıntı yaşıyorum neden bilmiyorum artık şöyle sabit 250 320 arası FPS alabileceğim işlemci var mı ya da ne değiştirebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemci ile alakalı bir durum söz konusu değil. Ben bu işlemciyi 5700XT ile kullanıyorum. 3900X bile alsan maksimum 10 fps artışı elde edersin. Bilgilerine.

Ramler Dual mı? Kaç MHZ? 3000 MHz üzerinde ise XMP ayarı açık mı?

3200 mhz olması gerek 2 adet 8 gb XMP ayarını bilmiyorum açık değildir muhtemelen ellemedim hiç

İşlemci ile alakalı bir durum söz konusu değil. Ben bu işlemciyi 5700XT ile kullanıyorum. 3900X bile alsan maksimum 10 fps artışı elde edersin. Bilgilerine.

Ramler Dual mı? Kaç MHZ? 3000 MHz üzerinde ise XMP ayarı açık mı?
az önce full high ayarlara çektim fps 20 30 oynadı neden böyle

Ayarları arttırınca FPS mi arttı?

Biosa giriyorsun ordan XMP mode var onu aç.
Dostum o hesabımı bulamadım PC’de açık herneyse xmp ayarını açınca PC bi siyah ekranda kaldı tekrar disable yapıp denedim oldu bu sefer xmp açıldı yani fps de düşük oldu ama o kadar da etki etmedi yeni very low ayarlarda 230 150 arası alıyorum high ayarlarda da aynı fps neredeyse anlamadım

144 FPS'in altına inmediği takdirde bence çok sorun etme. Zaten sana yansıyacak olan FPS değeri HZ kadardır. 150 - 200 FPS yeterlidir.

Diğer oyunlarda durum nedir?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı