RX 580 Ekran Kartı Nasıl Anlaşılır?

Gece gece biraz saçma bir açıklama yapmışım simdi iki kartın görsellerine baktım diğer hocalarımında dediği gibi RX480 bloğu bu.

Kartın sadece kasası değil kendisi de farklı. Bende RX580 Nitro+ mevcut ve kart 8+6 pin girişine sahip ancak görseldeki kartta 8 pin görüyorum. Yüksek ihtimalle Pulse modeline blok ve fan eklenmiş.
Ama hocam şöyle driverlarını yükledim RX 580 yazıyor heryerde. Aygıt yöneticisinden tutun GPU-Z programına kadar. Ben bu kartı RX 580 diye aldım. Performanstada bir fark göremiyorum takır takır çalışıyor.Şimdi ben dolandırıldım mı?

Ama hocam şöyle driverlarını yükledim RX 580 yazıyor her yerde. Aygıt Yöneticisi'nden tutun GPU-Z programına kadar. Ben bu kartı RX 580 diye aldım. Performanstada bir fark göremiyorum takır takır çalışıyor. Şimdi ben dolandırıldım mı?

O zaman bloğu değişmiştir GPU-Z de her türlü çıkardı ne olduğu.

Ama hocam şöyle driverlarını yükledim RX 580 yazıyor her yerde. Aygıt Yöneticisi'nden tutun GPU-Z programına kadar. Ben bu kartı RX 580 diye aldım. Performanstada bir fark göremiyorum takır takır çalışıyor. Şimdi ben dolandırıldım mı?

Hayır, soğutma bloğu değiştirilmiş sadece, çipseti RX 580. Soğutmada bir sorun yoksa dolandırılmadınız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı