berkanozt Femtopat Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2020 #1 RX 580 4 GB kullanıyorum ASUS modeli oyunlarda %100 kullanıyor. Bu nedenle aşırı ısınıp PC reset atıyor.
RX 580 4 GB kullanıyorum ASUS modeli oyunlarda %100 kullanıyor. Bu nedenle aşırı ısınıp PC reset atıyor.
Tortue Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Aralık 2018 Mesajlar 6.140 Makaleler 1 Çözümler 19 Yer İstanbul 3 Ekim 2020 #2 berkanozt dedi: RX 580 4 GB kullanıyorum ASUS modeli oyunlarda %100 kullanıyor. Genişletmek için tıkla... Kullanım gayet normal. Isı değerleri nedir? Belki de işlemci ısındığı için kapanıyor ya da güç yetmiyor? Sistemde kullanılan parçaları yazar mısın? Artı 0 Eksi
berkanozt dedi: RX 580 4 GB kullanıyorum ASUS modeli oyunlarda %100 kullanıyor. Genişletmek için tıkla... Kullanım gayet normal. Isı değerleri nedir? Belki de işlemci ısındığı için kapanıyor ya da güç yetmiyor? Sistemde kullanılan parçaları yazar mısın?
800k ZED Kilopat Katılım 3 Nisan 2018 Mesajlar 442 Çözümler 2 3 Ekim 2020 #3 Sıcaklık değerlerini paylaşır mısınız? Kasa temizliği, fan temizliği yaptınız mı? Fan hızlarını kontrol ediniz. Artı 0 Eksi
Sıcaklık değerlerini paylaşır mısınız? Kasa temizliği, fan temizliği yaptınız mı? Fan hızlarını kontrol ediniz.
KS KS berkanozt Femtopat Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2020 #4 %100 fan gücünde rocket league de 80 derece eğer fan gücünü otoya alırsam pc reset atıyor 800k ZED dedi: Sıcaklık değerlerini paylaşır mısınız? Kasa temizliği, fan temizliği yaptınız mı? Fan hızlarını kontrol ediniz. Genişletmek için tıkla... temizliği daha bu sabah yaptım Artı 0 Eksi
%100 fan gücünde rocket league de 80 derece eğer fan gücünü otoya alırsam pc reset atıyor 800k ZED dedi: Sıcaklık değerlerini paylaşır mısınız? Kasa temizliği, fan temizliği yaptınız mı? Fan hızlarını kontrol ediniz. Genişletmek için tıkla... temizliği daha bu sabah yaptım
Dead Internet Theory Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ekim 2018 Mesajlar 1.808 Makaleler 3 Çözümler 10 3 Ekim 2020 #5 Değiştirmeyi biliyorsanız macun değişikliği yapın. Bilmiyorsanız da kartı zorlamadan garantiye verin. Artı 0 Eksi
Değiştirmeyi biliyorsanız macun değişikliği yapın. Bilmiyorsanız da kartı zorlamadan garantiye verin.
Ella Freya Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Haziran 2016 Mesajlar 9.256 Makaleler 15 Çözümler 18 3 Ekim 2020 #6 Bloğu tam oturtmamışsınız. Artı 0 Eksi
KS KS berkanozt Femtopat Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2020 #7 Dead Internet Theory dedi: Değiştirmeyi biliyorsanız macun değişikliği yapın. Bilmiyorsanız da kartı zorlamadan garantiye verin. Genişletmek için tıkla... eskiden oyunlarda kullanım yüzdesi dalgalanıyordu şimdi ise sadece 100 yazıyor arada 99 olup tekrar 100 oluyor Artı 0 Eksi
Dead Internet Theory dedi: Değiştirmeyi biliyorsanız macun değişikliği yapın. Bilmiyorsanız da kartı zorlamadan garantiye verin. Genişletmek için tıkla... eskiden oyunlarda kullanım yüzdesi dalgalanıyordu şimdi ise sadece 100 yazıyor arada 99 olup tekrar 100 oluyor
KONT.DRAKULA Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 1.329 Çözümler 3 Yer ev Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2020 #8 Kasa içinizinde serin olması lazım kutuya koyulan her ekran kartı ısınır. Artı 0 Eksi
KS KS berkanozt Femtopat Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2020 #9 Ella Freya dedi: Bloğu tam oturtmamışsınız. Genişletmek için tıkla... ekran kartını sökmedim KONT.DRAKULA dedi: Kasa içinizinde serin olması lazım kutuya koyulan her ekran kartı ısınır. Genişletmek için tıkla... dün böyle bi sorun yoktu bugün kasayı temizledim ve bu sorun oluştu Artı 0 Eksi
Ella Freya dedi: Bloğu tam oturtmamışsınız. Genişletmek için tıkla... ekran kartını sökmedim KONT.DRAKULA dedi: Kasa içinizinde serin olması lazım kutuya koyulan her ekran kartı ısınır. Genişletmek için tıkla... dün böyle bi sorun yoktu bugün kasayı temizledim ve bu sorun oluştu
KONT.DRAKULA Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 1.329 Çözümler 3 Yer ev Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2020 #10 berkanozt dedi: Ekran kartını sökmedim. Dün böyle bir sorun yoktu bugün kasayı temizledim ve bu sorun oluştu. Genişletmek için tıkla... Kasanızın yan kapağı açık bir şekilde oyununuzu tekrar dener misiniz ayrıca ekran kartına giden kablo veya soket bolümlerini bir daha temizleyip takar mısınız? Artı 0 Eksi
berkanozt dedi: Ekran kartını sökmedim. Dün böyle bir sorun yoktu bugün kasayı temizledim ve bu sorun oluştu. Genişletmek için tıkla... Kasanızın yan kapağı açık bir şekilde oyununuzu tekrar dener misiniz ayrıca ekran kartına giden kablo veya soket bolümlerini bir daha temizleyip takar mısınız?