berkanozt Femtopat Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2020 #1 RX 580 4 GB kullanıyorum ASUS modeli oyunlarda %100 kullanıyor. Bu nedenle aşırı ısınıp PC reset atıyor.
RX 580 4 GB kullanıyorum ASUS modeli oyunlarda %100 kullanıyor. Bu nedenle aşırı ısınıp PC reset atıyor.
KS KS berkanozt Femtopat Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2020 #11 KONT.DRAKULA dedi: Kasanızın yan kapağı açık bir şekilde oyununuzu tekrar dener misiniz ayrıca ekran kartına giden kablo veya soket bolümlerini bir daha temizleyip takar mısınız? Genişletmek için tıkla... kasamdan zaten memnun değilim ama daha önce böyle olmuyordu berkanozt dedi: kasamdan zaten memnun değilim ama daha önce böyle olmuyordu Genişletmek için tıkla... kasamın hava alacak yeri yok gamepower crimson guard var berkanozt dedi: kasamdan zaten memnun değilim ama daha önce böyle olmuyordu kasamın hava alacak yeri yok gamepower crimson guard var Genişletmek için tıkla... açık olunca max 65 derece ama yine %100 kullanıyor berkanozt dedi: kasamdan zaten memnun değilim ama daha önce böyle olmuyordu kasamın hava alacak yeri yok gamepower crimson guard var açık olunca max 65 derece ama yine %100 kullanıyor Genişletmek için tıkla... sorun oyundaymış başka oyun girince anladım Son düzenleme: 3 Ekim 2020 Artı 0 Eksi
KONT.DRAKULA dedi: Kasanızın yan kapağı açık bir şekilde oyununuzu tekrar dener misiniz ayrıca ekran kartına giden kablo veya soket bolümlerini bir daha temizleyip takar mısınız? Genişletmek için tıkla... kasamdan zaten memnun değilim ama daha önce böyle olmuyordu berkanozt dedi: kasamdan zaten memnun değilim ama daha önce böyle olmuyordu Genişletmek için tıkla... kasamın hava alacak yeri yok gamepower crimson guard var berkanozt dedi: kasamdan zaten memnun değilim ama daha önce böyle olmuyordu kasamın hava alacak yeri yok gamepower crimson guard var Genişletmek için tıkla... açık olunca max 65 derece ama yine %100 kullanıyor berkanozt dedi: kasamdan zaten memnun değilim ama daha önce böyle olmuyordu kasamın hava alacak yeri yok gamepower crimson guard var açık olunca max 65 derece ama yine %100 kullanıyor Genişletmek için tıkla... sorun oyundaymış başka oyun girince anladım
Dead Internet Theory Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ekim 2018 Mesajlar 1.807 Makaleler 3 Çözümler 10 5 Ekim 2020 #12 berkanozt dedi: eskiden oyunlarda kullanım yüzdesi dalgalanıyordu şimdi ise sadece 100 yazıyor arada 99 olup tekrar 100 oluyor Genişletmek için tıkla... Kullanım değerleriniz iyi fakat sıcaklık değerleriniz kötü. Zorlamadan kastım sıcaklık. Artı 0 Eksi
berkanozt dedi: eskiden oyunlarda kullanım yüzdesi dalgalanıyordu şimdi ise sadece 100 yazıyor arada 99 olup tekrar 100 oluyor Genişletmek için tıkla... Kullanım değerleriniz iyi fakat sıcaklık değerleriniz kötü. Zorlamadan kastım sıcaklık.