hoksi Hectopat Katılım 3 Şubat 2020 Mesajlar 86 5 Mart 2020 #1 Monitör Acer Nitro QG241Ybii. Monitör ayarlarından FreeSync aktif ve HDMI ile bağlı. Ekran kartı ayarlarından aktif edemiyorum, ne yapmam gerek? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Mart 2020
Monitör Acer Nitro QG241Ybii. Monitör ayarlarından FreeSync aktif ve HDMI ile bağlı. Ekran kartı ayarlarından aktif edemiyorum, ne yapmam gerek?
LionelMaradona Hectopat Katılım 29 Aralık 2019 Mesajlar 628 Çözümler 3 5 Mart 2020 #2 Monitörü FreeSync desteklemiyor olarak görüyordur muhtemelen. Driverları silip tekrar kurmayı deneyin. Artı 0 Eksi
Monitörü FreeSync desteklemiyor olarak görüyordur muhtemelen. Driverları silip tekrar kurmayı deneyin.
KS KS hoksi Hectopat Katılım 3 Şubat 2020 Mesajlar 86 6 Mart 2020 #3 LionelMaradona dedi: Monitörü FreeSync desteklemiyor olarak görüyordur muhtemelen. Driverları silip tekrar kurmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Denedim maalesef olmuyor. Display kablo gerekli mi? Artı 0 Eksi
LionelMaradona dedi: Monitörü FreeSync desteklemiyor olarak görüyordur muhtemelen. Driverları silip tekrar kurmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Denedim maalesef olmuyor. Display kablo gerekli mi?
LionelMaradona Hectopat Katılım 29 Aralık 2019 Mesajlar 628 Çözümler 3 7 Mart 2020 #4 hoksi dedi: Denedim maalesef olmuyor. Display kablo gerekli mi? Genişletmek için tıkla... Benim kullandığım MSI MAG241C monitör için gerekli değil ama sizin monitörünüz için bu durum aynı mı bilmiyorum. Artı 0 Eksi
hoksi dedi: Denedim maalesef olmuyor. Display kablo gerekli mi? Genişletmek için tıkla... Benim kullandığım MSI MAG241C monitör için gerekli değil ama sizin monitörünüz için bu durum aynı mı bilmiyorum.