RX 580 Freesync Monitör Önerisi

Rapap

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba yeni bir monitör arayışındayim. FreeSync olmasi şart RX 580 kullaniyorum. Kafamda birkac ürün var ancak detayli araştırdıkça hep kötü yanlarını bulduğumdan karar veremiyorum. VA veya IPS panel olması şart, rekabetçi oynamiyorum günlük 2 3 saat oyun oynarim o yuzden TN istemiyorum. Samsung LC24f390 almıştım aşırı ışık sızması probleminden dolayi iade ettim, Samsung panelden soğudum. Aşağıdakiler haricinde de monitör önerilerine açığım. Kullanan arkadaşlarda yorum yapabilir.

LG IPS panellerinde 75 Hz değerinde yaşanan dikey pixel çizgileri oluşması problemine çok denk geldim forumlarda.

Son düzenleyen: Moderatör:

15 gündür kullanıyorum, 72hz panel, son derece memnunum.

15 gündür kullanıyorum, 72hz panel, son derece memnunum.
onu aldım bende ışık sızması çok fazla geldi bana. eski philips monitörümle yan yana koyunca aşırı kötü duruyordu iade ettim.

Sağdan soldan üstten bakıldığında siyah ekranda sızmalar görünüyor evet ancak bu çoğu 500-1000 TL arası monitörde mevcut, asıl olması gereken zaten kullanıcı gözü ile ekrana bakarken sıfır sızma olması ki bende sızma sıfır, hatta 2 kişi yanyana pc başında bir şeyler ile uğraşırken yine sızma sıfır, samsungunda iddaası bu monitörde kullanıcı bakış açısında sızmanın 0'a indirgenmesi diye bahsediyor yani haklısınız ancak bu kullanıcıyı etkilemiyor, bazı uygun fiyatlı ıps monitörlerde sızma kullanıcı bakış açısındayken dahi belli oluyor ancak ben bu VA paneli çok sevdim çılgın bir kontrastı var siyahlar vs mükemmel, ben kullanıcı olarak bu fiyata öneririm gerisini alıcı bilir :)

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı