RX 580 GTA 5 Online düşük GPU kullanımı

TeQnaP

Kilopat
Yer
New Jersey/United States
Daha fazla  
GTA 5 online giriyim dedim ve girdim girdiğim anda FPS 100'den 40-50 civarına düştü sonra GPU kullanımına baktım, çok dalgalıydı ara sıra 0/30 arası ve bazen 60/80 arası oluyordu. Sonra offline oynamaya çalıştım, FPS ve kullanım normaldi. Her şeyi denedim düzeltmek için ama olmadı. Sildim yükledim, OC default cektim oyunu sildim yükledim (3 kere). Cevapları bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
O arada oluyor nedenini bilmiyorum ama başka bir sunucuya girince bazen düzeliyor. Sadece Online oluyor belki sunucuda hileci filan vardır ondandır belki de sunucu ile ilgili bir problemdir. Bende çok rastlıyorum nedense. Herhangi bir problem yok senin bilgisayarında emin olabilirsin birkaç kere sunucu değiştir düzeliyor.

Eve gittim 4x msaa yaptım hiçbirşey değişmedi. Sinirden unuttum ekran görüntüsü almayı. Oyunu sildim yeniden indirdim. Sonra modladım artık zorlasamda online giremem :)

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı