RX 580 HDMI to VGA sorunu

JheaN

Hectopat
Daha fazla  
VGA girişli monitöre sahibim RX 580 bağlayacağım. HDMI to VGA giriş ile bağladım. Yaklaşık 30 dk sonra ekran gidip, gelmeye en son gri ekran vermeye başlıyor. Ara aparatı söküp takınca 2-3 dakikalığına düzeliyor. Acaba ekran kartında mı sorun var diye TV'ye bağladım sıkıntı yok. Benim sorum şudur kablo sorunlu orası kesin ben başka kablo alsam sorun tekrarlar mı yoksa monitör değişikliğine mi gitmeliyim?

A9ABE051-D833-41F6-A349-DB3A3D798F01.jpeg

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba ilk bilgisayarımı topladığım zaman monitör almaya bütçem kalmadığı için bende eski monitörüme hdmi to vga dönüştürücüsü ile bağlamıştım 5-10 dakika içinde ekran kapanıyordu bende ekran kartında sorun sandım ama led tvye bağlayınca görüntü alıyordum direk yeni monitör aldım boşuna uğraşıp kendinide sinir etme en kısa sürede monitör almanı tavsiye ediyorum

Merhaba ilk bilgisayarımı topladığım zaman monitör almaya bütçem kalmadığı için bende eski monitörüme HDMI to VGA dönüştürücüsü ile bağlamıştım 5-10 dakika içinde ekran kapanıyordu bende ekran kartında sorun sandım ama LED tvye bağlayınca görüntü alıyordum direkt yeni monitör aldım boşuna uğraşıp kendini de sinir etme en kısa sürede monitör almanı tavsiye ediyorum.

Ben VGA to DVI kullandım 6 ay bir sorun çıkmadı.

merhaba ilk bilgisayarımı topladığım zaman monitör almaya bütçem kalmadığı için bende eski monitörüme hdmi to vga dönüştürücüsü ile bağlamıştım 5-10 dakika içinde ekran kapanıyordu bende ekran kartında sorun sandım ama led tvye bağlayınca görüntü alıyordum direk yeni monitör aldım boşuna uğraşıp kendinide sinir etme en kısa sürede monitör almanı tavsiye ediyorum
Bundan önce dvi to vga kullandım 1 sene bir sorun yoktu ama bundan var zaten değişmeyi düşünüyordum çünkü görüntü kablosundan elektrik akımı geliyordu çok düşük voltajda olsa en azından ben hissediyordum

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı