RX 580 için 60 derece normal mi?

Adil Atasever

Hectopat
Ben yeni ASUS Dual RX580 8 GB ekran kartı aldım. Ekran kartı boşta 30, yükte maksimum 60 derece oluyor. Normal midir acaba? Gaming modda kullanıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Buzdolabı sayılır.
ekran kartını Asus almak 200 lira daha fazla maliyet oldu ama çok memnunum şu an.
Bende de Gigabyte RTX 2060 oc var oyunlarda 82-85 derece seyrediyor. Aynı kasa ve ekran kartına sahip bazı kullanıcılar 75 üstü geçmiyor diyor sebebi nedir sizce ? Bu arada kasam Corsair Carbide Spec Delta RGB.
Fazladan fan taktın mı ? Fanların yeri doğru mu ?

Bende de Gigabyte RTX 2060 OC var oyunlarda 82-85 derece seyrediyor. Aynı kasa ve ekran kartına sahip bazı kullanıcılar 75 üstü geçmiyor diyor sebebi nedir sizce? Bu arada kasam Corsair Carbide Spec Delta RGB.

Fan derecelerini ayarla mesela bende de RX580 8 GB var istersen 65 dereceyi geçtirmem fan hızını 100 çekerim hızlı çalışırlar ve ısınmazlar senin fanların hızı muhtemelen düşük.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı