RX 580 için B350F uyumlu işlemci tavsiyesi

Fırat Kıvanç

Centipat
RX 580 için darboğaz yapmayacak ve ASUS B350F AM4 anakart uyumlu bir işlemci önerebilir misiniz? Mevcut sistemimde R3 1200 kullanıyorum fakat oyunlar oynanamayacak düzeyde FPS düşmesi yapıyor ve 60 FPS üzeri almama rağmen sanki 50 FPS gibi görünüyor. En olmadık yerlerde de FPS 60 altına düşüyor.
Bana sorun yaşamayacağım bir işlemci önerirseniz çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Diğer sistem bileşenlerini de yazarsanız daha sağlıklı olur yorum yapmak. Düşük frekans RAM varsa bu da etken olabilir. Elbette R3 1200 giriş seviye bir işlemci ama tavsiyem bütçe varsa BIOS güncellemesinden sonra R5 3600 almaktan yana olur. Ayrıca 8GB RAM varsa yanına aynı modelden bir adet daha ekleyebilirsiniz.

Diğer sistem bileşenlerini de yazarsanız daha sağlıklı olur yorum yapmak. Düşük frekans RAM varsa bu da etken olabilir. Elbette R3 1200 giriş seviye bir işlemci ama tavsiyem bütçe varsa BIOS güncellemesinden sonra R5 3600 almaktan yana olur. Ayrıca 8GB RAM varsa yanına aynı modelden bir adet daha ekleyebilirsiniz.
2 adet 8gb 3000 mhz ram kullanıyorum. Ram kaynaklı olduğunu pek düşünmüyorum.
Bütçeniz nedir? R9 3900X bile takabilirsiniz.
Maksimum 1300 civarı

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı