RX 580 için oyunda 80 derece normal mi?

Ben ayda bir fön makinesinin soğuk ayarlayıp fanları elimle tutup fön makinesi tutuyorum fanların dönmesine izin vermeyin fan tutarken ayda 1 yapabilirsin.

%100 de fan hızında tekrar 5 dk teste sokar mısın?

Tüm fanları nasıl tutcamki hocam? Bir de işlemci fan hızını nasıl %100 yaparım bilmiyorum nasıl olduğunu.

Merhabaç RX 580 ekran kartı oyun içi %100 kullanımda 80 derece gösteriyor. Kasada 1 fan var sadece. Ondan olabilir mi?

Yük altında 80-85 normal heleki bu havalarda

Tüm fanları nasıl tutcamki hocam? Bir de işlemci fan hızını nasıl %100 yaparım bilmiyorum nasıl olduğunu.

Fanları tutmak derken kasayı kapatacaksınız fanlar duracak fön makinesini herhangi bir fana tutarken dönmemesi için elinizle tutacaksınız kısa dönmelerde problem olmaz ama fönn makinesi döndürmesin fanı.

Fanları tutmak derken kasayı kapatacaksınız fanlar duracak fön makinesini herhangi bir fana tutarken dönmemesi için elinizle tutacaksınız kısa dönmelerde problem olmaz ama fönn makinesi döndürmesin fanı.

Ha anladım uzun süreli açık tutmayı düşünmüyorum zaten termal macun sürünce problem çözülürmü?

Ha anladım uzun süreli açık tutmayı düşünmüyorum zaten termal macun sürünce problem çözülür mü?

Ekran kartına da sürecek misiniz? Eğer sürecekseniz ısılar az da olsa düşüş yaşar hem işlemci hem kartta.

Yok hocam sadece işlemciye büyük sorun işlemcide zaten 90'ı gördüm yani.

Düşüş yaşarsınız evet termal macun önerisi için ayrı bir konu açın yardımcı olur forumdaki arkadaşlar ileride tekrar böyle sorun yaşarsanız yaşayan birini görürseniz beni etiketleyebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı