RX 580 ısı dereceleri ve fan düzeyi

@Badgai

Buyur, bu da henüz bir islem yapmama ragmen olan degerler. Sadece Chrome ve Steam acik.

374840

Ege
Eğer kendi kasası küçükse ve havalandırması iyi değilse sıcaklığı normal. Bir de pasif soğutma bloğunun mimarileri farkli oldugu icin sicaklik farki oluşabilir.
Aynen belkide kasa ici kucuk ama arkadaş yeteri kadar yer var diyor ben link atiyim benim pc ye bak.
Aynen belkide kasa ici kucuk ama arkadaş yeteri kadar yer var diyor ben link atiyim benim pc ye bak.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
kasamin ne kadar buyuk oldugunu fanlari falan rahat gorursun burdan

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
kasamin ne kadar buyuk oldugunu fanlari falan rahat gorursun burdan

Yanlış görmediysem sivi soğutma fanlari dışında 1 tanr egzoz fani var. Ayni şekilde 1 fan daha yerlestirebilirsiniz bence. Kasaniz ayrıca güzelmiş:)

Yanlış görmediysem sivi soğutma fanlari dışında 1 tanr egzoz fani var. Ayni şekilde 1 fan daha yerlestirebilirsiniz bence. Kasaniz ayrıca güzelmiş:)
Sivi sogutma degil malesef. Msi core frozr L işlemci sogutucusu kullaniyorum. Ben bu akşamda test ettim gpu boştayken 26. World of tanks ultra grafiklerde oynadigim zaman 30-32 seyir ediyor galiba benim kasanin ici buz dolabi. Cunki egzoz fanlara elimi tuttugumda cok cuzi bir sicaklik hiss edd biliyorum. Nerdeyse soguk hava ufluyor dişari

Sivi sogutma degil malesef. Msi core frozr L işlemci sogutucusu kullaniyorum. Ben bu akşamda test ettim gpu boştayken 26. World of tanks ultra grafiklerde oynadigim zaman 30-32 seyir ediyor galiba benim kasanin ici buz dolabi. Cunki egzoz fanlara elimi tuttugumda cok cuzi bir sicaklik hiss edd biliyorum. Nerdeyse soguk hava ufluyor dişari
Yalniz gerçekten güzel bir sogutucuya benziyor nazar değmesin aman. :)

Neden fanı durdurup kartımın ısınmasına müsade ediyor diyorsunuz program. Cevap çok basit aslında, boşta 40 - 45 derece ısı normal kabul ediliyor, gereksiz yere fan döndürüp fanın ömrünü bitirmenin de anlamı yok, tıpkı fazla ısıyla kartı bitirmek gibi. Çünkü fanlarında bir ömrü var ve bu fanlar ekstra elektrik tüketerek çalışıyorlar, bedava çalışmıyorlar yani. Gerek yoksa kapat Hem fan ömrü uzar, hem elektrik tüketimi düşer, bu yüzden otomatikte program bu şekilde davranıyor ...

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı