Öyleyse normal kabul edebilirim artık
Dedigim gibi, bosta 40-45 derece sorun teskil etmez. Koskoca sirket bunu bile bile limiti 60'a koymaz.
Gönlünüz rahat olsun bu konuda.
Öyleyse normal kabul edebilirim artık
aynen öyle hocam, ilgilendiğin için teşekkür ederim tamamen programa bıraktım kontrolü. Zaten bir şey olursa vatana gider suçu msi afterburner'a atarım olay çözülürDedigim gibi, bosta 40-45 derece sorun teskil etmez. Koskoca sirket bunu bile bile limiti 60'a koymaz.
Gönlünüz rahat olsun bu konuda.

Aynen belkide kasa ici kucuk ama arkadaş yeteri kadar yer var diyor ben link atiyim benim pc ye bak.Ege
Eğer kendi kasası küçükse ve havalandırması iyi değilse sıcaklığı normal. Bir de pasif soğutma bloğunun mimarileri farkli oldugu icin sicaklik farki oluşabilir.
kasamin ne kadar buyuk oldugunu fanlari falan rahat gorursun burdanAynen belkide kasa ici kucuk ama arkadaş yeteri kadar yer var diyor ben link atiyim benim pc ye bak.
Aynen belkide kasa ici kucuk ama arkadaş yeteri kadar yer var diyor ben link atiyim benim pc ye bak.
kasamin ne kadar buyuk oldugunu fanlari falan rahat gorursun burdan
Sivi sogutma degil malesef. Msi core frozr L işlemci sogutucusu kullaniyorum. Ben bu akşamda test ettim gpu boştayken 26. World of tanks ultra grafiklerde oynadigim zaman 30-32 seyir ediyor galiba benim kasanin ici buz dolabi. Cunki egzoz fanlara elimi tuttugumda cok cuzi bir sicaklik hiss edd biliyorum. Nerdeyse soguk hava ufluyor dişariYanlış görmediysem sivi soğutma fanlari dışında 1 tanr egzoz fani var. Ayni şekilde 1 fan daha yerlestirebilirsiniz bence. Kasaniz ayrıca güzelmiş
Yalniz gerçekten güzel bir sogutucuya benziyor nazar değmesin aman.Sivi sogutma degil malesef. Msi core frozr L işlemci sogutucusu kullaniyorum. Ben bu akşamda test ettim gpu boştayken 26. World of tanks ultra grafiklerde oynadigim zaman 30-32 seyir ediyor galiba benim kasanin ici buz dolabi. Cunki egzoz fanlara elimi tuttugumda cok cuzi bir sicaklik hiss edd biliyorum. Nerdeyse soguk hava ufluyor dişari

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.