Çözüldü RX 580 ısınıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
6
Daha fazla  
Malwarebytes ile bugün tarama yaoptım. Ekran kartının termal macununu 1 ay önce değiştirdim. Şu sıcaklıklar bu şekilde. En son God of War oynamak için ekran kartını 22.1.1 sürümüne güncelledim. Ondan önce böyle bir sorun var mıydı hatırlamıyorum. Eğer God of War'da FPS kaybı yaşamayacaksam önceki sürüme dönebilirim. Yine başlık değiştirilmiş. Ekran kartı modelim RX 580 2048SP 8GB. Sağ olsun moderatörümüz silmiş.

Son düzenleme:
Çözüm
Dostlarım sorun sürücü ile alakalıymış. Boşta 85 derece ile çalışan kart şuan 50 ile çalışıyor. Güncelleyecekler güncellemesin. 22.1.1 sürümü beni bitirdi.
Dostlarım sorun sürücü ile alakalıymış. Boşta 85 derece ile çalışan kart şuan 50 ile çalışıyor. Güncelleyecekler güncellemesin. 22.1.1 sürümü beni bitirdi.
bende birazdan güncelleyecektim iyi ki indirmemişim bilgilendirme için teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…