RX 580 Kullanımı Anlık %100 Oluyor

• Konuyu başlatan Lquad
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 23
  • Görüntüleme 5.097

Lquad

Kilopat
Yer
İstanbul - Tuzla
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci - E-Ticaret
Biraz önce CS girdim ve 5 saniyede bir oyun donuyordu, Alt+Tab atıp tekrar girdiğimde yine 5 saniye oynuyordum ve donuyordu. Radeon Settings'e girdim ve karşılaştığım manzara bu şekilde. Sizce sorun nedir? Ne yapmam gerekiyor? Şimdiden teşekkür ederim iyi geceler.
Screenshot_1.png

Son düzenleyen: Moderatör:
BIOS güncellemelerinizi kontrol edin isterseniz. Ek olarak Radeon Settings'te seçmiş olduğunuz bir OC profili varsa bunu varsayılan yapın. Kısaca Radeon Settings ayarlarını varsayılan ayarlara sıfırlayın. Windows Güç Planı'na girip Yüksek Performans'ı seçebilirsiniz.

Biraz önce CS girdim ve 5 saniyede bir oyun donuyordu, Alt+Tab atıp tekrar girdiğimde yine 5 saniye oynuyordum ve donuyordu. Radeon Settings'e girdim ve karşılaştığım manzara bu şekilde. Sizce sorun nedir? Ne yapmam gerekiyor? Şimdiden teşekkür ederim iyi geceler.
Eki Görüntüle 484851
Aynı sorun 1 hafta önce bende vardı. DDU ile güvenli modda ekran kartı driverlarını sildim. Bir önceki sürümünü kurdum düzeldi. Şimdi 2 gün önce yayınlanan son güncellemeyi kurdum sorunsuz hala.

BIOS güncellemelerinizi kontrol edin isterseniz. Ek olarak Radeon Settings'te seçmiş olduğunuz bir OC profili varsa bunu varsayılan yapın. Kısaca Radeon Settings ayarlarını varsayılan ayarlara sıfırlayın. Windows Güç Planı'na girip Yüksek Performans'ı seçebilirsiniz.
Yüksek performansı seçtim, en yakın zamanda da yapabilirsem bios update yapıcam. Radeon Settings de OC profili seçili değil.
Herhangi bir güncelleme sonrası mı böyle oldu yoksa bilgisayarı yeni mi topladınız?
Yeni topladım dün geldi.
Aynı sorun 1 hafta önce bende vardı. DDU ile güvenli modda ekran kartı driverlarını sildim. Bir önceki sürümünü kurdum düzeldi. Şimdi 2 gün önce yayınlanan son güncellemeyi kurdum sorunsuz hala.
tekrar güncelledim ben de, sorun yok şuan. Arada bir oluyor dün ilk oyuna girişimde oldu mesela. Bugün CS de oldu ama düne göre uzun sürdü.

Son düzenleme:
SSD de de sorun olma ihtimali yüksek. HD Tune Pro ile okuma-yazma testi yapın bakalım SSD stabil bir şekilde çalışıyor mu? Eğer ani düşmeler varsa çok büyük ihtimalle SSD kaynaklıdır o donmalar. Benimde başıma geldi oradan biliyorum.

SSD de de sorun olma ihtimali yüksek. HD Tune Pro ile okuma-yazma testi yapın bakalım SSD stabil bir şekilde çalışıyor mu? Eğer ani düşmeler varsa çok büyük ihtimalle SSD kaynaklıdır o donmalar. Benimde başıma geldi oradan biliyorum.
Testi başlattım sonuçları yazacağım.
Sonuçlar bu şekilde. Ben pek anlamıyorum ama bir sorun göremedim.
Screenshot_3.png

Buradaki ani düşüşte bir sorun var galiba. Sadece tahmin ediyorum dediğim gibi pek bilgim yok. Sizin düşünceniz nedir?

Dosya Ekleri

• Screenshot_2.png
    Screenshot_2.png
    17,3 KB · Görüntüleme: 44
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı