RX 580 mi daha performanslı, GTX 1650 Super mi?

hepinize tesekkurler benim tarafim rx580 den tarafdi ama gtx 1650s daha yeni bir kart olugu ve daha az isindigi icin artik gtx 1650s den yanayim

1650S'in Nvidia kartı olmasının yazılımsal getirileri var. Yazılım işinde Nvidia daha iyi ve sırf Shadowplay, GFE, Nvidia Denetim Masası gibi ayrıcalıklar için Nvidia alınabilir.

580 Hangi anlamda daha performanslı fazladan verdiği 3 FPS ile mi? Eski mimari, fazla güç tüketiminin yanında hem de. Cümle kuramayan çocuklar bana 🤣 atıyor.

Hocam AMD 580 kötü değil 1660 ile yarışıyor lafınız kime? Soğutma bakımından eyvallah ama 580 1650 Super ile 580 arasında farklar var ayrıca şunu unutmayın "Akıl yaşta değil baştadır"

Hocam AMD 580 kötü değil 1660 ile yarışıyor lafınız kime? Soğutma bakımından eyvallah ama 580 1650 Super ile 580 arasında farklar var ayrıca şunu unutmayın "Akıl yaşta değil baştadır"

RX 580 çoktan efsane olmuş bir kart burası ayrı. Bu kartın çıkış tarihine bakarsak kullanıcılarını 3-4 senedir sırtında taşıyor. Ama sıfır almak için o dönem bitti. Sıfır 1080 Ti mı yoksa sıfır 2060 Super mi sorusunun cevabı belliyse bu da aynı. İkinci el için her zaman uygun bir tercih olacaktır ama.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı