Limilted Edition serisi en iyi slikonlardan oluşuyor. Haliyle O.C kapasitesi ve performansta artıyor. Fazla performans istemiyorsanız istediğiniz markayı alabilirsiniz.
Limilted Edition serisi en iyi slikonlardan oluşuyor. Haliyle O.C kapasitesi ve performansta artıyor. Fazla performans istemiyorsanız istediğiniz markayı alabilirsiniz.
Kart fabrika çıkışı hali ile yük altın 74 dereceleri görüyorken Nitro+ soğutma teknolojisi ile, en iyi slikonları barındırsa neye yarar? Throttle evresine gelmeden soğutması zaten kısıtlıyor seni O.C'ta.
Yük altında 74 derece bence fena bir değer değil. Kasa içi hava akımı da önemli. Açıkçası ben ekran kartlarında 80 dereceden sonrasında sıkıntı olduğunu düşünüyorum.
Yük altında 74 derece bence fena bir değer değil. Kasa içi hava akımı da önemli. Açıkçası ben ekran kartlarında 80 dereceden sonrasında sıkıntı olduğunu düşünüyorum.
Hocam, ben o değerin yüksek olduğunu söylemedim. Ama bu değer O.C'suz iken, fabrika çıkışı halinin değeri. Benim kartımda fabrika çıkışı O.C'un dışında ufak bir O.C daha var ve yük altında 70'i bir süre sonra anca görüyorum. Kasamda 1 intake 1 egzoz stok fanlar var, kasa ile gelen. Benim O.C potansiyelim ile kaliteli slikonlu Limited Edition kartının potansiyeli bir mi şimdi? Limited Edition'un soğutma sisteminin Nitro+ ile eşdeğer olduğunu varsayarak söylüyorum bunları tabii.