EASTERGAMERS/ASUS ROG STRIX RTX 2060 OC EVO 6GB/AMD Ryzen 5 3600/16GB DDR4/500GB NVMe M.2 SSD/Geforce RTX RayTracing PC En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile EASTERGAMERS ITOPYA'da.
Dediğim gibi 2 ay önceki dolar kurunu göster. Parçaları itopya üzerinden tek tek topla veya hazır sistem göster. Bu da olmazsa ekran kartının bozulduğunu ve garantiye gitmesi gerektiğini söyle. Faturayı iste. 5000 lira az para değil.
Önemli değil aklına takılanı yaz. Eğer zor gelirse instagram adımı verebilirim ordan da yardım ederim. Paranı almaya bak hemen pes etme. Öncelikle fatura iste.
Bak canım kardeşim, ailene bu konuyu göster. Bilgisayar 2 ay önce toplanmış diyorsun. Toplayan kişi EN AZ 4000 liranın üstüne yattı. Aynı sistem bugünün dolar kuru ile bile 6000 liralara toplanıyor.
Bak canım kardeşim, ailene bu konuyu göster. Bilgisayar 2 ay önce toplanmış diyorsun. Toplayan kişi en az 4000 liranın üstüne yattı. Aynı sistem bugünün dolar kuru ile bile 6000 liralara toplanıyor.
Dostum vallahi çok iyi kazık yemişşin bütün marketi içsen fayda etmez gerçekten o paraya RX 580 şaka gibi 2070 Super toplayabilirdin bütçeye ve kazanaçağın performansın haddi hesabı yok.
Eğer ciddiyseniz cidden benim elim kolum titredi. Dolandırılmış olmanız bir kenara bir de küfür niyetine RX 580 koymak nedir? Bunu satan adam şeytan değilse ben başka bir şey bilmiyorum.