2 gün önce Call of Duty: Black Ops 4 satın aldım. Ama oyunda FPS değerlari aşırı bir seşilde oynuyor. BIOS dışında her şey güncel, yardınmcı olursanız sevinirim.
RX580
i5-6500
H270F Gaming
8x2 2133 MHz (3000'lik ama anakart desteklemiyor.)
Hayırlı geceler. Driver durumu nedir? Temiz kurulum yapmanı tavsiye ederim. Yada fanları temizlemeni ekran kartın güçlü bir ekran kartıdır. Ekran kartının durumunu görebilmek adına yardımcı programlar kurup sağlamlık testi de yapabilirsin.
Ekran görüntüsü yada fps grafiğini atabilirsen daha net yardımcı oluruz. Afterburner ile oyun içi sıcaklık, kullanım değerlerini hem GPU hemde CPU için atarsan iyi olur.
Hayırlı geceler. Driver durumu nedir? Temiz kurulum yapmanı tavsiye ederim. Yada fanları temizlemeni ekran kartın güçlü bir ekran kartıdır. Ekran kartının durumunu görebilmek adına yardımcı programlar kurup sağlamlık testi de yapabilirsin.
Bilgisayarı daha yeni aldım ve bios 2017 biosu onun dışında ekran kartı ve windows güncel ekran kartı driveri güncel ama diğerleri hiç aklıma gelmedi bu kounda yardımcı olursan sevinirim
işlemci oyunlarda max 60 derece ekran kartı ise 65 derecelerde, ekran kartı kullanımı %100 ama işlemci kullanımı %90-%100 seviyesinde
Bu yaşadığım olay bütün AAA oyunlarda oluyor.
Bende yeni katıldım bilgisayarcılar arasına eskiden çok haşır neşirdim bu tarz teknikal programlarla fakat şimdi bir bilgim yok. Eğer sorunun hakkında test programları önerisi hakkında bir konu açarsan birilerinin yardım edeceğine eminim.