RX 580 PUBG %0 GPU Sorunu

yhenn

Megapat
Makaleler
2
Daha fazla  
Meslek
Bilgisayar İşletmeni
Resimde görüldüğü üzere GPU %0 ama oyunda bu oran %100 de oluyor. Ekran kartı bugün geldi, SapphireNitron+Radeon RX 580 4G OC 256Bit GDDR (Dx12) PCI-E Fiyatı. Sürücüyü yükledim ama sıkıntı nedir çözemedim.

%0 gpu.jpg
sistem.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
MSI Afterburner programı ile bakmıştım. Oran hiç 50-60 civarı olmuyor yalnız, sürekli olarak ya 0 yada 98-99-100 olarak değişiyor. Sonra Hearthstone oynadım onda da sürekli olarak %0 görünüyordu hiç değişmedi.

MSI Afterburner'dan dolayı olmalı. Çünkü bende de RX 480 var ve sürekli %0 gösteriyor. Ama Ctrl+Alt+O yaptığımda AMD Overlay'de kullanım oranı doğru gözüküyor.

Gösterilen yerdeki işareti kaldırıp bilgisayarı yeniden başlatın ve GPU oyuniçi kullanımına tekrar gözatın. Bunu kapatınca düzelmesi gerekiyor yazanlara göre. AMD'nin kendi kullanım okuyucusu yerine alternatif okuyucu kullan yazıyor ayarda.

Untitled2.png

@Shadow99 şuan işteyim, akşam eve geçince deneyip sonucu paylaşırım, teşekkür ederim.

Bende işe yaramadı. Seçiliyken de değilken de aynı. Yabancı forumlarda ekran kartı driver'ını güncelleyen bazı kişiler çözdüklerini yazmışlar. Ama benimki de güncel. Çok tuhaf bi' sorun.

Gösterilen yerdeki işareti kaldırıp bilgisayarı yeniden başlatın ve GPU oyuniçi kullanımına tekrar gözatın. Bunu kapatınca düzelmesi gerekiyor yazanlara göre. AMD'nin kendi kullanım okuyucusu yerine alternatif okuyucu kullan yazıyor ayarda.

Eki Görüntüle 342373
Aynı sorunu ben dün gece yaşamıştım, resimdeki gibi uyguladım sonra düzeldi şuan GPU kullanımı doğru şekilde gözüküyor. Eğer yine olmadıysa riva statistics tuner uygulamasının son sürümünü indirip deneyiniz. Ben ekran kartı ile alakalı olduğunu düşünmüyorum.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı