RX 580 RDR 2 en kaliteli grafik önerisi

RX 580 kullanıyorum. RDR 2'de FPS'in 30'un altına inmeden en kaliteli grafik ayarlarını nasıl bulabilirim? Hangi ayarları açıp hangilerini kısmalıyım? Önerilerinizi bekliyorum. Kendi kullandığınız ayarları da ekran kartınızla birlikte atarsanız konuyu okuyacak arkadaşlara da fikir vermiş olursunuz hem.

Denedim ancak hafif bulanık oluyor. Net görüntü olsa daha güzel olur.
net görüntü için tesselationu yarıya çek yada fulle çok fps kaybı olmazsa resulotion scale kapa mümkünse Taayı kapa herşey aşırı net olur ama taa yı kapatmamanı öneririm onun dışında grafikleri ultra ya al gerisini videodaki gibi yapabilirsin

Bulanıklık için yapabileceğiniz şeyler kısıtlı maalesef. Radeon ayarlarından Image Sharpening (ya da Türkçesiyle görüntü keskinleştirme olduğunu tahmin ediyorum) ayarını aktifleştirip %100 yapmayı deneyebilirsiniz ama yanlış hatırlamıyorsam pek etkisi olmuyordu. Onun dışında oyunun içinde resolution scale'i 1.250'e ayarlayabilirsin ama büyük bir performans kaybı olacaktır bu sefer de. 30fps hedefliyorsan sorun olmaya da bilir, denemek lazım.

net görüntü için tesselationu yarıya çek yada fulle çok fps kaybı olmazsa resulotion scale kapa mümkünse Taayı kapa herşey aşırı net olur ama taa yı kapatmamanı öneririm onun dışında grafikleri ultra ya al gerisini videodaki gibi yapabilirsin
Bulanıklık için yapabileceğiniz şeyler kısıtlı maalesef. Radeon ayarlarından Image Sharpening (ya da Türkçesiyle görüntü keskinleştirme olduğunu tahmin ediyorum) ayarını aktifleştirip %100 yapmayı deneyebilirsiniz ama yanlış hatırlamıyorsam pek etkisi olmuyordu. Onun dışında oyunun içinde resolution scale'i 1.250'e ayarlayabilirsin ama büyük bir performans kaybı olacaktır bu sefer de. 30fps hedefliyorsan sorun olmaya da bilir, denemek lazım.
Birazdan deneyip sonucu aktaracağım.

Sizce bunları nasıl yapayım?
Screenshot_262.png

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı