RX 580 RDR 2 en kaliteli grafik önerisi

RX 580 kullanıyorum. RDR 2'de FPS'in 30'un altına inmeden en kaliteli grafik ayarlarını nasıl bulabilirim? Hangi ayarları açıp hangilerini kısmalıyım? Önerilerinizi bekliyorum. Kendi kullandığınız ayarları da ekran kartınızla birlikte atarsanız konuyu okuyacak arkadaşlara da fikir vermiş olursunuz hem.

Şuan ayarları atma şansım yok. O videodaki aynı ayarlarla oynuyorum. Bir tek low olan vardı galiba onu mediuma çektiğimi hatırlıyorum bir de resolution scaleyi 1.25x yaptım. TAA sharpening tamamen kapattım ve ekran kartı ayarından keskinleştirmeyi %80 veya 100 yaptım onu da tam hatırlamıyorum. Dediğiniz gibi TAA oyunu çok bulanıklaştırıyor ama onu kapatınca da çok kötü oluyor. MSAA aşırı FPS düşürüyor. Ben dediğim ayarları yapınca oyunun bulanıklığı kalmadı. Resimleri unutmassam oyuna girdiğimde ayarları ve oyun içi olarak atarım. Resolution scale bulanıklığı alıyor ama FPS'de düşürüyor. 1.25x yaparsanız çözünürlük 1920x1080 değil de 2400x1350 oynuyor gibi oluyorsunuz. Bu ayar da bayağı FPS düşürüyor.
Teşekkürler.

Evet tesellation fulledim. Taa açık olunca görüntü bulanıklaşıyor. Kapatınca da karıncalanma gibi oluyor. MSAA'yı X2 yaptım düzeltti neredeyse.
Görüntü güzel mi? 40 FPS ortalama yaklaşık. Yine de karıncalanma yapıyor.
Önerilerinizi bekliyorum.

40 FPS çok az. RX 580 ve i5 8400 yüksek ayarlarda çok rahat 60 FPS vermesi gerekiyor. Bulanıklığa bu kadar takılma taa medium yap Radeon ayarlarından da netliği arttır.

Benim de halihazırda kullandığım ayarlar hem FPS konusunda hem de grafik konusunda en iyisi bence deneyebilirsin.

G4hFzVU.jpg

UvbsXa6.png

Taa sharpening ayarını da ortalarda kullanmanı öneririm.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı